Suomalaistubettaja koki hämmentävän kohtaamisen kaupassa: "Aloin tärisemään ja maidot putosivat kädestä"

Neljän tähden illallinen- ohjelmassa Sita Salminen on kokkausvuorossa tänään.

Tubettaja Sita Salminen nähdään emäntänä Neljän tähden illallinen -ohjelmassa. Hänen vierainaan ovat malli Lotta Näkyvä, Gasellit yhtyeestä tuttu räppäri Hätä-Miikka ja tubettaja Jaakko Parkkali. Jaakko Parkkali paljastaa illallispöydässä avoimesti, miten törmäsi unelmiensa naiseen kaupassa.

– Mä aloin tärisee ja maidot putosi käsistä, hän kuvailee.

Hän lähestyi tyttöä, ehkä hieman ahdistavasti ja kävi kysymässä että mikä meininki ja pyysi samalla tytön Instagram-tunnuksen.

Jonkin ajan kuluttua Parkkali huomasi, että kauppaan astuu mies, joka on kuin villinlännen cowboy. Parkkali ajattelee, että mies on saman näköinen kuin hänen löytämänsä elämän rakkaus.

– Ne olivat nii samannäköisiä ja tyylikkäitä, Parkkali kertoo.

Tämän jälkeen Parkkali säntäsi kaupan toiseen päähän. Hän näki miehen puhuvan naiselle ja oli sen jälkeen varma, että nämä kaksi olivat pari. Lopuksi mies kuitenkin tuli puhumaan Parkkalille ja kysyi, että: "Ai sä tulit puhuu mun mimmille?".

Neljän tähden illallinen yhdistää joka viikko neljä julkkista kisaamaan siitä, kuka heistä tarjoilee viikon parhaan illallisen. Kukin heistä valmistaa vuorollaan kolmen lajin illallisen muulle ryhmälle kotonaan tai muussa itselleen tärkeässä paikassa.

Neljän tähden illallinen arkisin klo 20 Subilla ja mtv.fissä.

Lue myös:

    Uusimmat