TTK-tähtiopettaja Marko Keränen paljastaa parinsa vahvuuden: "Jo muinaiset roomalaiset ja Pia Penttala..."

Pia Penttala paljastaa vahvuutensa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan 3:03
Pia Penttala paljastaa vahvuutensa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan

Pia Penttala lähtee Tanssii Tähtien Kanssa -taipaleelle hyvin "puhtaalta pöydältä".

Uusi Tanssii Tähtien Kanssa  -kausi häämöttää kulman takana, ja uudet tanssiparit julkistettiin elokuun alussa. Mukana ohjelmassa ovat tällä kaudella muun muassa Supernanny Suomi-ohjelmasta tunnettu Pia Penttala, jonka opettajana toimii Marko Keränen.

Penttala kertoo MTV Uutisille luulevansa, että haastavin tanssi hänelle todennäköisesti tulee olemaan valssi, ja odottaa puolestaan innolla vauhdikasta jivea. Keräsen mukaan kaksikon ensikeskustelujen perusteella tuli ilmi, että tanssitunneilla he lähtevät käytännössä puhtaalta pöydältä. 

– Ei ole sellaisia virheratoja, mitä pitäisi lähteä korjaamaan, että voidaan ihan sitten suoraan lähteä koulimaan priimaa. Ainakin tahtotilaa tuntuu Piassa olevan enemmän kuin pienessä pitäjässä, Keränen kuvailee. 

Keränen paljastaa, mikä hänen mielestään on kuitenkin Penttalan suurin vahvuus tämän tulevalla TTK-matkalla.

– Jo muinaiset roomalaiset ja Pia Penttala ovat harrastaneet teatteria. Niin ajattelen, että se teatteriharrastus, koska tässä mennään kuitenkin erilaisiin rooleihin ja sillä tavalla haetaan, koska jokaisella tanssilla on erilainen karaktääri, niin luulen, että siinä voisi olla toinen vahvuus. 

Penttala kertoo perheensä suhtautuneen hänen TTK-matkaansa innolla. 

– Varmaan paljon rennommin ja iloisemmin (he suhtautuvat) kuin minä itse, koska sehän on paljon helpompaa katsoa vierestä, että mitä äiti alkaa tekemään. He eivät ole minun saappaissani. 

Viime vuoden lopussa Penttalan ja hänen puolisonsa pesä tyhjeni, kun viimeinenkin parin kolmesta lapsesta muutti pois kotoa. Penttala kertoo parin tottuneen uuteen tilanteeseen hyvin. 

– Onneksi olemme olleet 30 vuotta naimisissa ja pidetty yhdessä hauskaa, niin ei ollut iso juttu jäädä kahdestaan. Tunnetaan edelleen toisemme hyvin. 

Lue myös:

    Uusimmat