Emma Kimiläinen ja Matti Suur-Hamari nähdään TTK-kisassa – paljastavat oman lähtötasonsa tanssin saralla

Uusien TTK-tähtioppilaiden Emma Kimiläisen ja Matti Suur-Hamarin ensitunnelmat tulevasta syksystä 8:04
Katso videolta, mitä tähtioppilaat Emma Kimiläinen ja Matti Suur-Hamari ajattelevat koko tämän kauden Tanssii Tähtien Kanssa -porukasta.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 16. kaudella tanssivat muiden muassa ratakilpa-ajaja Emma Kimiläinen ja paralumilautailija Matti Suur-Hamari. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 16. kausi alkaa 3. syyskuuta. Tanssiparit julkaistiin 10. elokuuta. Tähtioppilaiden joukossa on muiden muassa ratakilpa-ajaja Emma Kimiläinen  ja paralumilautailija Matti Suur-Hamari. Kimiläisen tähtiopettaja on Matti Puro ja Suur-Hamarin puolestaan Katri Mäkinen.

Suur-Hamari on syksystä innoissaan. 

– Tosi innostunein fiiliksin. Koko kesä tätä hetkeä jännityksellä odotettu tätä hetkeä. Päätös lähteä mukaan syntyi heti, kun kysyttiin. Kun puhelin meni kiinni, niin mietin, mihin oikein lupaudun, Suur-Hamari kertoi MTV Uutiset Livessä 10. elokuuta. 

Kimiläinen ei ole aiemmin tanssinut. 

– Tykkään liikutella kehoa, mutta mitä siitä sitten tulee kilpatanssin muodossa, jää nähtäväksi. Minulla on kisakausi tässä samalla päällä, niin katsotaan mitä tästä tulee, Kimiläinen naurahti. 

Videolla he kertovat myös, mikä on heidän lähtötasonsa tanssin saralla. 

TTK-parketilla nähdään myös poliitikko Maria Guzenina ja Sami Helenius, radiojuontaja Jussi Heikelä  ja Claudia Ketonen, yrittäjä ja mediapersoona Sointu Borg ja Henri Tanner, entinen koripalloilija Shawn Huff ja Saana Akiola, Supernanny Pia Penttala  ja Marko Keränen, näyttelijä Jarkko Niemi ja Kia Lehmuskoski, urheilija ja somevaikuttaja Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä, näyttelijä Mikko Penttilä ja Kerttu Nieminen sekä artisti Yeboyah  ja Valtteri Palin.

Voit katsoa tähtiparien julkistamistilaisuuden alla olevalta videolta.

Tässä ovat uudet Tanssii tähtien kanssa -tanssiparit 29:13
Vappu Pimiä ja Ernest Lawson paljastavat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 16. kauden tähtiparit!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 16. kausi alkaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 3. syyskuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat