TTK-tähtiopettaja Henri Tannerilla on tärkeä muisto Aira Samulinista: "Osasyyllinen siihen, että olen lajin pariin päätynyt"

Sointu Borgin tanssit on tanssittu – mitä suunnitelmissa TTK:n jälkeen? 9:24
Sointu Borgin tanssit on tanssittu – mitä suunnitelmissa TTK:n jälkeen?

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa Sointu Borgin tähtiopettajana toimineella Henri Tannerilla on tärkeä ja merkittävä muisto edesmenneestä Aira Samulinista.

Edesmennyttä tanssilegendaa ja yrittäjää Aira Samulinia  on muisteltu laajalti hänen kuolemansa jälkeen. Samulinin uutisoitiin menehtyneen 96 vuoden iässä maanantaina 23. lokakuuta. 

Merkittävän elämäntyönsä tanssin parissa tehnyt Samulin oli yksi Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman tunnetuimmista vakikasvoista, joka oli mukana lähes joka ikisessä lähetyksessä. Hän jätti kuvaukset väliin ainoastaan kahdesti: kerran muutama vuosi sitten luultuaan, että hän olisi saanut koronavirustartunnan, sekä toisen kerran viime sunnuntaina 22. lokakuuta. 

TTK:sta viidentenä parina pudonneet yrittäjä Sointu Borg  sekä tähtiopettaja Henri Tanner vierailivat Huomenta Suomi  -ohjelmassa tiistaina 24. lokakuuta kertomassa putoamisensa jälkeisistä tunnelmista sekä tulevista suunnitelmistaan. 

Haastattelussa Tanner kertoi hänellä olevan varsin vahvoja muistoja Samulinista, jolla oli aikoinaan hyvinkin vahva vaikutus siihen, että Tanner päätyi tanssijaksi. 

– Aira on osasyyllinen siihen, että olen lajin pariin päätynyt aikoinaan. Silloin pikkupoikana katsoin telkkarista jotain pätkää, missä oli Aira ja jotain lapsia tanssimassa jotakin katutanssityyppistä asiaa. Siitä se aikanaan tuli se kipinä, että haluaisin tanssia, Tanner muisteli. 

– Luulin tanssivani katutanssia, mutta päädyinkin sitten paritanssin maailmaan, ja täällä ollaan edelleen. Niin sellainen hieno muisto hänestä. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat