TTK-tähti Marko Keränen päätyi ulkomaanmatkalla yllättävään tilanteeseen – jonka kruunasi Nicole Kidman

Marko Keränen kertoo, miksi hänet on heitetty pois festarikeikalta 2:30
Marko Keränen kertoo, miksi hänet on heitetty pois festarikeikalta

Marko Keränen pääsi takavuosina todistamaan Nicole Kidmanin työskentelyä omin silmin.

Tanssija ja Tanssii Tähtien Kanssa -tähtiopettaja Marko Keränen muistelee Kuutamolla-ohjelmassa takavuosiensa ikimuistoista matkaa Monacoon, jolloin oli päätyä keskelle elokuvan kuvauksia. Hän muistelee istuneensa seurueensa kanssa eräällä aukiolla terassilla, jonka läheisyydessä oli kasino. 

– Siinä oli hirveä hälinä ympärillä, ja mietin, että mitähän tässä tapahtuu. Siinä terassilla oli muitakin ihmisiä ja he alkoivat supisemaan siinä, ja siihen alkoi tulla jengiä, Keränen kertoo ohjelmassa. 

– Loppujen lopuksi siinä jostain kuului "and: action", eli siinä kuvattiin leffaa. 

Keräsen mukaan kyseessä oli Grace of Monaco, joka sai ensi-iltansa vuonna 2014. Elokuvan nimiroolia näytteli australialaistähti Nicole Kidman, joka niin ikään Keräsen mukaan lipui myös paikalle. 

– Hän tuli sieltä hotellista ihan muina Grace Kellyina ja ainakin minun mielikuvissani meidän seurueemme nosti Nicole Kidmanille maljan, ja hän mielestäni hymyili sinnepäin. Mutta kun siellä oli se kohtaus lopetettu, niin hän kyllä pälyili ympärilleen, ja oletan, että yksi katseista oli osoitettu minulle ja minun shampanjalleni, Keränen muistelee. 

Yllä olevalla videolla Marko Keränen kertoo miksi hänet on heitetty festarikeikalta pois oman turvallisuutensa takia. 

Kuutamolla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat