TTK-oppilas Joel Harkimo ei piittaa isänsä Hjallis Harkimon kommenteista: "Isä naureskeli, että…"

Näillä eväillä Joel Harkimo ja Tiia Elg lähtevät TTK-koitokseen 1:30
Näillä eväillä Joel Harkimo ja Tiia Elg lähtevät TTK-koitokseen.

Poliitikko Joel Harkimo lähtee Tanssii tähtien kanssa -kisaan ennen kaikkea haastamaan itseään. Läheisten ensireaktiot tanssimaan lähtemisestä olivat kaksijakoisia.

Poliitikko ja mediapersoona Joel Harkimo on saanut kihlatultaan Janni Hussilta  vain positiivista palautetta  Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan mukaan lähtemisestä.

– Hän on aivan innoissaan. Janni oli heti sitä mieltä, että mukaan vain! Isä naureskeli, että sitä ei kestä kauaa. Vähän kaksipuoleista palautetta, mutta Jannin palaute on tärkeää ja on aivan sama, mitä Hjallis sanoo, Harkimo kertoi kihlattunsa ja isänsä  Hjallis Harkimon ensireaktioista MTV Uutisille.

Harkimo uskoo, että hänen vahvasta urheilutaustastaan on kisassa hyötyä.

– Luulen, että minulla on jonkin sortin koordinaatiokyky tai en minä tiedä, mutta se nähdään kohta. Laitan itseni täysillä likoon ja olen todella innoissani tästä, Harkimo kertoi.

Harkimo sai opettajakseen tanssija-näyttelijä  Tiia Elgin, joka on tuttu myös Salatut elämät -tv-sarjasta Eva Tammisen roolista. Harkimo pohti, voisiko hänen hurjasta voitontahdostaan olla jotakin haittaa.

– Olen ottanut tämän niin, että aion tehdä parhaani. Olen täällä enemmän haastamassa itseäni ja kilpailemassa itseäni vastaan. En ole ottanut pärjäämisestä niin paljon paineita. Vaikka Tiian kanssa teemme kaiken täysillä, niin tärkeintä on, että meillä on myös hauskaa ja nautimme tästä. Opin jotakin uutta hänen maailmastaan, Harkimo kertoi.

Elg toivoo myös, että Harkimo saa tanssitaipaleestaan elämäänsä jotakin uutta, mutta ennen kaikkea hän toivoo matkasta nauttimista.

– Tie tulee olemaan aika lyhyt, jos siitä ei nauti. Jos se ei ole hauskaa, niin se ei vie pitkälle, Elg kertoi.

Elg lähtee Harkimon kanssa liikkeelle perusteista.

– Rytmiikasta, ensimmäisen tanssin askelista sekä kehollisista perusperiaatteista, jotka toistuvat tanssilajista toiseen.

Elg oli aivan fiiliksissä, kun sai tietää Harkimon olevan hänen parinsa.

– Varsinkin, kun tapasin hänet, niin näin heti, että hän on todella positiivinen ja hyvällä asenteella. Hän on vahva tyyppi, joka seisoo omilla jaloillaan, Elg kuvaili tanssipariaan.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla su 28.8. alkaen. Tanssikupla MTV Katsomossa ma 29.8. alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat