TTK-kisaaja Matti Suur-Hamari nimeää yhtäläisyyden ja eroavaisuuden tanssin ja lumilautakrossin välillä: "Kun studio-ohjaaja huutaa, että 10 sekuntia..."

Matti Suur-Hamari kertoo, miten hänen arkensa muuttui urheilu-uran lopettamisen jälkeen: ”Se ei ollut helppoa” 1:47
Videolla Matti Suur-Hamari kertoo, miten hänen arkensa muuttui urheilu-uran lopettamisen jälkeen: "Se ei ollut helppoa"

Matti Suur-Hamari kertoi Huomenta Suomen haastattelussa urheilu-urastaan sekä tähänastisesta taipaleestaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Viime vuonna uransa lopettanut lumilautailija ja paralympiamitalisti Matti Suur-Hamari vieraili lauantaina 30. syyskuuta Huomenta Suomen haastattelussa keskustelemassa muun muassa urheilu-urastaan sekä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta, jossa hän parhaillaan kilpailee tanssinopettajanaan Katri Riihilahti.

Huomenta Suomen juontaja Aki Linnanahde kysyi Suur-Hamarilta, saako tämä tanssiparketilla samankaltaisia "kiksejä" kuin kilpaurheillessaan. Suur-Hamari vastasi myöntävästi.

– Aika paljonkin. Tokihan se, mitä tein lumilaudan kanssa, niin siinä on se ero, ettei minun tarvitse opetella viikossa lumilautailemaan uudestaan, hän naurahti.

Lumilautailijan mukaan TTK-parketilla saa myös tismalleen samanlaisen kisafiiliksen kuin lumilautakrossikisoissa.

– Kun studio-ohjaaja huutaa, että kymmenen sekuntia ja sitten biisi lähtee käyntiin, niin sitten pitää vaan jotenkin selviytyä maaliin. Sama asia lumilautakrossissa, eli sitten kun portti putoaa, niin maaliviivalle pitää tavalla tai toisella päästä, hän tuumasi.

Yllä olevalla videolla Matti Suur-Hamari kertoo, miten hänen arkensa muuttui urheilu-uran lopettamisen jälkeen!

Matti Suur-Hamari kertoo, miten vakava onnettomuus ei pysäyttänyt unelmien jahtaamista 9:44
Videolla Matti Suur-Hamari kertoo, miten vakava onnettomuus ei pysäyttänyt unelmien jahtaamista

Lue myös:

    Uusimmat