Matti Suur-Hamari sovitti ensimmäisen TTK-livensä pukua finaaliviikolla ja hämmästyi: "Kahdeksan senttiä kiristettiin vyötäröltä"

Erikoishaastattelussa jalkaproteesin kanssa suomalaisten sydämiin tanssinut Matti Suur-Hamari 14:21
Erikoishaastattelussa jalkaproteesin kanssa suomalaisten sydämiin tanssinut Matti Suur-Hamari

Matti Suur-Hamari kertoi Viiden jälkeen -erikoishaastattelussa muun muassa TTK-kaudestaan ja siitä, miten tanssisyksy näkyy hänen vartalossaan.

Tulevana sunnuntaina Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun voitosta yhdessä tanssinopettajansa Katri Riihilahden kanssa kisaava lumilautailun olympiamitalisti Matti Suur-Hamari vieraili keskiviikkona 22. marraskuuta Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa.

Suur-Hamari kertoi Viiden jälkeen -haastattelussa muun muassa TTK-kaudestaan ja siitä, miten tanssisyksy on vaikuttanut häneen fyysisesti. Lumilautailiijan mukaan hänen kehonsa on muuttunut TTK-kauden aikana.

TTK-finalistipareilla on kullakin edessään sunnuntaina kolme tanssia: katsojien valinta, freestyle sekä tanssi, jossa mukana ovat myös tähtioppilaiden läheiset. Suur-Hamarin ja Riihilahden osalta katsojat valitsivat yhdeksi parin finaalitanssiksi heidän kauden ensimmäisessä livelähetyksessä esittämänsä quickstepin.

Suur-Hamari kertoi käyneensä hiljattain TTK-puvustamossa sovittamassa hänen yllään kauden ensimmäisessä suorassa lähetyksessä nähtyä vaatetusta, jota hän käyttää jälleen tulevana sunnuntaina quickstepissä. Sovittaessaan pukuaan Suur-Hamari hämmästyi.

– Sanoin, että tämä ei voi mitenkään olla sama puku. Puvustamo sanoi, että kyllä se vain on. Kahdeksan senttiä kiristettiin vyötäröltä, eli kyllä tässä on jotain sulanut pois, hän nauroi.

Yllä olevalta videolta näet Suur-Hamarin koko haastattelun, jossa hän kertoo muun muassa vuonna 2009 tapahtuneesta moottoripyöräonnettomuudesta, jonka seurauksena hänen toinen jalkansa jouduttiin amputoimaan.

Alta näet Suur-Hamarin ja Riihilahden ensimmäisen TTK-lähetyksen quickstepin!

Matti & Katri – I’m so excited 5:53
Videolta näet Matti Suur-Hamarin ensitanssin TTK:ssa!

Lue myös:

    Uusimmat