TS: Vihje Suomeen muutosta? Saku Koivu rakentamassa omakotitaloa Turkuun

Jääkiekkoilija Saku Koivu on hakenut rakennuslupaa omakotitalolle Turun Mälikkälään, uutisoi Turun Sanomat.

Saku Koivu on käynnistämässä omakotitalonsa rakennustöitä Turussa. Turun Sanomat uutisoi, että rakennusvalvontaan on jätetty rakennuslupahakemus. Parhaillaan käynnissä on naapureiden kuulemiset ja naapureilla on mahdollisuus jättää huomautus rakennusluvasta 6. toukokuuta mennessä.

Lehden hankkimasta rakennuslupahakemuksesta käy ilmi, että 3032 neliön tontille on merkitty rakennusoikeutta hulppean 580 neliön verran.

Koivut hankkivat tontin vuonna 2010. Suunnitellun omakotitalon huoneistoala on 432 neliötä. Kaksikerroksisen talon tontille tullaan rakentamaan myös suuri sadan neliön autotalli, pihakeittiö ja kaksi terassia. Turun rakennuslautakunta käsittelee rakennuslupahakemuksen naapureiden kuulemisen jälkeen.

MTV.fi tapasi Saku Koivun loppuvuodesta 2014. Tuolloin entinen kiekkoilija vaikutti miettivänsä vakavissaan Suomeen muuttoa.

– Lapset ovat siinä iässä, että paluu tänne olisi suhteellisen helppoa tehdä nyt. Varmasti tämän tai ensi vuoden aikaan pitää tehdä pitkäaikaisempi suunnitelma, että palaammeko. Lapset kokevat kyllä niin, että juuret ovat aina Suomessa ja heillä on tietynlainen kaipuu ja ikävä maahan on aina, vaikka Kaliforniassa asummekin, Koivu kertoi tuolloin.

Saku Koivu on ollut naimisissa Hanna-vaimonsa kanssa vuodesta 2001. Perheeseen kuuluvat myös vuonna 2004 syntynyt Ilona ja  2006 syntynyt Aatos.

Vuoden 2014 lopulla Koivu  myös myi Kaliforniassa, Irvinen kaupunginosassa sijaitsevan 687 neliön asuntonsa.Los Angeles Timesuutisoi tuolloin Koivun myyneen hulppean asunnon kuuden miljoonan dollarin hintaan.

Lue myös:

    Uusimmat