Teppo Nummiselta upeita sanoja, Saku Koivulta herkullinen ennustus Leijonien NHL-tähdestä Mikko Rantasesta – "Vain ajan kysymys"

TOP3-Leijonat Unkari-voitossa – "Mikko Rantanen olisi voinut tehdä 3+7!" 3:42
Video: TOP3-Leijonat Unkari-voitossa – "Mikko Rantanen olisi voinut tehdä 3+7!"

Suomalaiset kiekkolegendat eivät ole millään tavalla huolissaan siitä, vaikka Leijonien NHL-tähti Mikko Rantanen ei ole heiluttanut maaliverkkoja tämän kevään MM-turnauksessa. Päinvastoin.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Rantanen saapui kovin odotuksin kisoihin – olihan hän iskenyt tällä kaudella NHL:ssä 82 runkosarjaotteluun tehot 55+50=105.

– Mikon lukemat olivat niin huikeita, että varmaan jokainen oletti maalien ja pisteiden tulevan ihan liukuhihnalta. Paikkoja on ollut ja hän on tykittänyt vaarallisia laukauksia, joista on tullut muutamia maaleja. Mikko on äärettömän monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan niin pelintekijän kuin maalintekijän roolissa. Hän on vahva myös maalin lähellä. Hän pystyy muuntautumaan ja kantamaan erilaista roolia, mihin hän on ehkä tottunut rapakon takana, Suomen kiekkosuuruus, NHL-legenda Saku Koivu perkaa MTV Urheilulle.

Juttu jatkuu kuvan alla.

Koivu lataa herkullisen ennustuksen Rantasesta. Koivu povaa, että hanat aukeavat piakkoin oikein kunnolla.

– Tuloksen tekoon liittyvät asiat ovat olleet koko ajan esillä. Se, että kaikki korreloituu isosti tulostaululle, on enemmän ajan kysymys kuin mitään muuta, Koivu näkee.

Samoilla kannoilla on myös iso kasi, eli Janne Ojanen.

– Pitää muistaa, että hänellä on jo seitsemän syöttöpistettä kasassa. Hän on rakentanut vaikka kuinka paljon paikkoja kavereille. Uskon, että ketsuppipullo poksahtaa vielä jossain vaiheessa, Ojanen nyökyttelee.

NHL-legenda Teppo Numminen jakaa kovalla kädellä arvostusta Rantasen suuntaan siitä, että hän lähti kisoihin mukaan.

– Hän on kuitenkin sen luokan pelaaja, että ei ihme, jos jotain kohua tulee. Puhetta pitääkin olla. Ei hänestä mitenkään huolissaan tarvitse olla. Hän on ihan maan parhaita pelaajia tällä hetkellä. Hienoa, että maailman kärkipelaajia tulee tänne mukaan. Ei voi kuin ylpeänä katsoa ja hattua nostaa, Numminen kehuu Rantasta leveän hymyn kera.

Kehuihin yhtyy myös Leijonien entinen päävalmentaja Hannu Aravirta.

– Mikko on ihan täydellinen tapaus. Ratkaiseva ja joukkuepelaaja saman kaverin sisällä. Ei tarvitse olla yhtään huolissaan hänen tekemisistään, Aravirta huikkaa.

Lue myös:

    Uusimmat