Trumpin pojan sähköpostikohuun liitetty venäläispohatta kiistää osallisuutensa

Venäläinen kiinteistöpohatta Aras Agalarov kiistää osallisuutensa Donald Trump Jr:n tiistaina virinneeseen sähköpostikohuun.

Brittiläinen musiikkituottaja Rob Goldstone mainitsee Agalarovin Trump Jr:lle lähettämissään sähköposteissa, joiden mukaan Agalarov olisi toiminut välikätenä demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clintonia koskevien salaisten tietojen luovuttamisessa.

– Mielestäni tämä on jonkinlaista fiktiota. En tiedä, kuka keksii tällaista... En oikeasti edes tunne Rob Goldstonea hyvin, kommentoi Agalarov asiaa venäläiselle radioasemalle.

– Mitä tekemistä Hillary Clintonilla on minkään kanssa? En tiedä, Agalarov jatkoi.

Goldstone on Agalarovin pop-laulajapoika Emin Agalarovin edustaja. Goldstonen sähköpostien mukaan Agalarovin poika soitti hänelle kertoakseen isällään hallussa olevista salaisista tiedoista.

Agalarovin perhe on myös tehnyt Trumpien kanssa yhteistyötä vuonna 2013, kun Donald Trump toi Miss Universum -kisat Moskovaan.

Yksi jos toinen kiistää yhteydet

Myös Venäjän hallinto on kiistänyt kaikki yhteydet Trump Jr:n ja venäläisasianajaja Natalia Veselnitskajan tapaamiseen.

Kremlin edustaja Dmitri Peskov kiisti väitteet Venäjän hallinnon osallisuudesta jo toistamiseen keskiviikkona.

– Olemme jo sanoneet, että meillä ei ole minkäänlaista tietoa tästä asiasta. Emme ole koskaan olleet yhteydessä kyseiseen asianajajaan, joten meillä ei ole mitään sanottavaa. Meillä ei ole hänen kanssaan minkäänlaisia suhteita, Peskov sanoi.

Kreml kiisti yhteydet Veselnitskajaan ensimmäisen kerran maanantaina.

Peskovin mukaan väitteet siitä, että Veselnitskaja työskentelisi Venäjän hallinnolle, ovat "sopimattomia ja järjettömiä".

Myös Veselnitskaja on kieltänyt työskennelleensä Venäjän hallinnolle. 

Lue myös:

    Uusimmat