Mainos

Trumpin poika todisti yhdeksän tuntia Venäjä-yhteyksistä – Clinton-puheet kiinnostavat

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin poika todisti yhdeksän tuntia osana Yhdysvaltain senaatin tiedustelukomitean Venäjä-tutkintaa.

Donald Trump Jr. saapui lähteiden mukaan todistamaan hieman kello 10 jälkeen aamulla. Hän todisti yhteensä yhdeksän tuntia.

Trump Jr.:n todistus on osa tutkintaa, jossa selvitetään, onko Donald Trumpin presidentinvaalikampanjalla yhteyksiä Venäjään ja onko Venäjä vaikuttanut siihen, että Trump löi vaalien toisella kierroksella demokraattien presidenttiehdokkaan Hillary Clintonin.

Lainsäätäjät ovat erityisen kiinnostuneita Donald Trump Jr.:n tapaamisesta venäläisen lakimiehen kanssa kesäkuussa 2016 Trump Towerissa. Hän on sanonut toivoneensa saavansa keskustelussa tietoja Clintonin kunnosta, ominaisuuksista ja pätevyydestä.

Senaatin tiedustelukomitean mukaan Venäjä-tutkinta venyy ensi vuoden puolelle eikä vielä tiedetä varmasti, milloin tutkinta valmistuu. Tiedustelukomitean lisäksi asiaa tutkii Robert Mueller.

Trump on kutsunut puhetta Venäjän puuttumisesta vaaleihin demokraattien johtamaksi noitavainoksi. Myös Venäjä on kiistänyt syytökset.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.