Mainos

Trumpilla lista aikeistaan presidenttinä – lupaa käydä näiden kimppuun ensimmäisenä

Osana Donald Trumpin kampanjaa nähtiin sopimuksen muotoon laadittu lista uudistuksista, jotka hän aikoo presidenttikaudellaan toteuttaa. Ennen vaaleja Trump lupasi toteuttaa uudistukset jo sadan ensimmäisen presidenttipäivänsä aikana.

Yhdysvaltain presidentiksi valitun Donald Trumpin kampanjasivulla on ennen vaaleja julkaistu, sopimuksen muotoon laadittu toimintasuunnitelma siitä, mitä hän aikoo tehdä ensimmäisenä, kun hänestä tulee presidentti.

Hän lupaa sopimuksessa, että jos hänet valitaan presidentiksi, jo ensimmäisen sadan päivän aikana hän aikoo kitkeä korruptiota Washingtonista, puolustaa työläisten oikeuksia ja parantaa kansallista turvallisuutta.

Kaikkia näitä tavoitteita havainnollistetaan konkreettisilla toimilla. Listattuja toimia ovat esimerkiksi rahoituksen lopettaminen YK:n ilmastonmuutosta ehkäiseville projekteille, laittomien siirtolaisten palauttaminen kotimaihinsa ja kaikkien Barack Obaman alulle panemien ei-perustuslaillisten toimien peruuttaminen.

Obamacareksi kutsutun suuren terveydenhuoltouudistuksen Trump ilmoittaa sopimuksessa korvaavansa kokonaan uudella järjestelmällä.

– 8. marraskuuta amerikkalaiset äänestävät tästä sadan päivän suunnitelmasta, jonka tavoitteena on palauttaa taloutemme menestyksekkääksi, yhteisöihimme turvallisiksi ja hallituksemme rehelliseksi. Tämä on minun lupaukseni teille, sopimuksessa lukee.

Sopimus on kokonaisuudessaan nähtävissä täällä.

12:50

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.