Trump palasi Twitteriin usean huutomerkin voimalla: Ei aio osallistua Bidenin virkaanastujaisiin – uhoaa myös kannattajiensa suuresta voimasta

Trump ei aio osallistua Bidenin virkaanastujaisiin – presidentin Twitter-tili aktivoitui rytinällä 0:58
Presidentti Donald Trump ei aio osallistua Bidenin virkaanastujaisiin – katso MTV Uutiset Liven lähetys aiheesta.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on palannut Twitteriin 14 tunnin tauon jälkeen. Trump Twiittasi hetki sitten presidentinvaaleista.

Trump kertoo, ettei hänellä ole aikomusta osallistua Joe Bidenin virkaanastujaisiin tammikuun 20. päivä. 

Trump kirjoittaa myös toisessa tviitissä, että häntä äänestäneillä 75 miljoonalla amerikkalaisella on vielä valtaisa vaikutus tulevaisuudessa. Trump kutsuu kannattajiaan isänmaanystäviksi.

Presidentti kirjoittaa, ettei hänen kannattajakuntaansa voi kohdella epäkunnioittavasti tai epäreilusti millään muotoa. Lisäksi presidentti kirjoitti keskeiset teemansa AMERICA FIRST ja MAKE AMERICA GREAT AGAIN tapansa mukaan suurilla kirjaimilla. Presidentin tviitti päättyy useaan huutomerkkiin.

Twitter alkoi vaalien aikana lisätä Trumpin tviitteihin tietoja, jos presidentti esitti kiistanalaisia tai paikkansapitämättömiä tietoja. Facebook ja Instagram ovat puolestaan laittaneet Trumpin jäähylle palveluistaan ainakin siihen saakka, että vallanvaihto on saatu suoritettua.

Keskiviikkoisen kongressin valtausyrityksen jälkeen myös Twitter ehti laittaa Trumpin tilin jäähylle. Somejätit ovat uhanneet presidenttiä jopa lopullisella porttikiellolla, mikäli tämä jatkaa käytöstään.

Katso myös: Washingtonin mellakoita suunniteltiin etukäteen sosiaalisessa mediassa – mikä on alustojen vastuu?

Washingtonin mellakoita suunniteltiin etukäteen sosiaalisessa mediassa – mikä on alustojen vastuu? 4:01

Lue myös:

    Uusimmat