Mainos

Trump: Media on "oppositiopuolue"

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on yhtynyt Valkoisen talon neuvonantajan Stephen Bannonin näkemykseen siitä, että Yhdysvaltain mediaa voisi kuvailla "oppositiopuolueeksi".

Donald Trump kommentoi asiaa kysyttäessä kristillistä ohjelmaa välittävän CBN tv-yhtiön haastattelussa.

Trump sanoi, ettei puhu koko mediasta, vaan epärehellisestä ja petollisesta osasta mediaa. Hänen mukaansa tämä osa mediasta on paljon kyvykkäämpi kuin varsinainen oppositiopuolue.

– Oppositiopuolue on häviämässä pahasti. Nyt media on oppositiopuolueen puolella, Trump sanoi CBN:lle yksioikeudella antamassaan haastattelussa.

Stephen Bannon sanoi aiemmin, että media on "oppositiopuolue", joka ei ymmärrä Yhdysvaltoja. Bannon sanoi New York Timesin haastattelussa, että uutistoimitukset ovat nöyryytettyjä vaalien lopputulemasta.

– Eliittimedia oli täysin väärässä, sataprosenttisesti täysin väärässä, Bannon sanoi.

Hänen mielestään median pitäisi olla nolostunut sekä nöyryytetty ja pitää suunsa kiinni ja kuunnella hetken. Eri medioista Bannon nosti esille erityisesti New York Timesin ja Washington Postin.

Trump on taas aiemmin sanonut olevansa "sodassa" median kanssa ja haukkunut toimittajat "epärehellisimmiksi ihmisiksi maan päällä". 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.