Trendikkäät lenkkarit – näin yhdistät urheilukengät eri asuihin

Hyviä uutisia käytännöllisten kenkien ystäville: samat kengät kelpaavat nyt sekä pururadalle että kaupungille!

Sporttisuus on ollut muodissa jo jonkin aikaa ja näkyy niin vaatteissa, materiaaleissa kuin asusteissakin. Vaivaton tapa päästä trendiin mukaan on sujauttaa jalkaan lenkkitossut. Urheilukenkien tyylikäs yhdistäminen kaupunkikelpoiseen asuun vaatii kuitenkin hieman harkintaa.

Kokosimme helppoja asuideoita, joissa lenkkarit toimivat hienosti!

Nyt niin ikään muodikkaat college-puserot sopivat täydellisesti lenkkareiden pariksi. Reipas minimittainen hame päivittää asun urheilukentältä kaupungille. Kirkkaista väreistä heruu lisää trendipisteitä. Kuvassa muotitoimittaja Julia Sarr-Jamois'n nappisuoritus.

Varman päälle pelaat yhdistämällä lenkkarit muutoin klassiseen, mustavalkoiseen asuun. Musta nahkatakki ja mustat lenkkarit tekevät valkoisesta mekosta menevämmän. Berliinissä kuvattu tyylitaituri yhdisti Nikeihinsä saman merkin sukat, mutta turvallisempi veto on suosia kaupunkiasuissa piiloon jääviä avokassukkia.

Yksivärinen ja yksinkertainen asu piristyy sporttisista kengistä. Raikas kokovalkoinen tuo etäisesti mieleen vaikkapa Wimbledonin, clutch-laukku ja paljaat sääret puolestaan tyylikkään leidin.

Urheilullinen, t-paitahihainen trikoomekko ja lenkkarit ovat kuin luotuja toisilleen. Kuvassa prinssi Harryn kanssa seurustelleen Cressida Bonesin helppo kesäasu.

Yksinkertaisimmillaan klassikkolenkkarit yhdistetään tietenkin kapeisiin farkkuihin ja simppeliin toppiin tai t-paitaan. Rennompaa lookia saa hakea, joten asusta asu esimerkiksi tyylikkäillä aurinkolaseilla ja boheemeilla rannekoruilla. Kuvassa hymyilee malli Caroline de Maigret.

Helppo jippo on kääräistä farkkujen lahkeita, jotta kapeat nilkat paljastuvat. Muotibloggaaja Ella Catliffin lenkkarit sopivat sävy sävyyn collegen kanssa.

Lenkkarit, kauluspaita ja bleiseri? Miksipä ei. Lenkkarit tekevät kauluspaidan ja suorien housujen yhdistelmästä rennon. Muotibloggaaja Camille Charriere antaa puvun lököttää muutenkin, mutta ryhdikkäämmästä otteesta pitävä sujauttaa paidan helman housuihin tai korvaa löysät lahkeet lyhyillä housuilla tai minihameella.

Kirkkaanväriset lenkkarit toimivat saman sävyisten vaatteiden kanssa, kun asu on muuten yksinkertainen. Laulaja M.I.A. taitaa räikeät yhdistelmät.

Modernit klassikot yhdessä: Converset, valkoinen t-paita, kapeat nahkahousut ja farkkutakki. Kuvassa malli omissa vaatteissaan näytöksen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat