Treffien jälkeiset tunnelmat vetää puolisoehdokkaan mietteliääksi: "Haluaisin kysyä Asgeirilta, että missä mennään"

Ana pohtii tunteitaan Asgeiria kohtaan 0:51
Katso video: Ana pohtii tunteitaan Asgeiria kohtaan

Treffien jälkeiset tunnelmat herättävät kysymyksiä Maajussin puolisoehdokkaassa Anassa.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelman seitsemännessä jaksossa maajussi-Asgeir vei puolisoehdokkaansa Elinan romanttisille treffeille. Kaksikko matkasi veneellä saareen, jolla on erityinen merkitys Asgeirille. Kallioilla istuskellessaan Asgeir ja Elina intoutuivat vaihtamaan useita suudelmia.

Onnistuneet treffit näkyivät Asgeirissa ja Elinassa vielä niiden päätyttyäkin. Kahdeksannessa jaksossa, joka on jo nyt nähtävillä MTV Katsomossa, Ana kertoo, että Asgeirin ja Elinan välit olivat selvästi lämmenneet treffien aikana.

– Huomasi, että he juttelivat enemmän keskenään vielä illallakin. Tuli Sarin kanssa hieman sellainen ulkopuolinen olo, Ana kertoo kameralle.

Asgeirin ja Elinan treffit saivat Anan mietteliääksi.

– Kun [Asgeir] vei Elinan mielipaikkaansa, niin kyllä siitä tuli sellainen olo, että oliko se tarkoitettu näin. Onhan siinä vähän sellainen epävarmuus tullut tämän asian takia. Haluaisin kysyä Asgeirilta, että missä mennään, hän tuumaa.

Millaiset tunteet Analla on Asgeiria kohtaan ja mitä hän aikoo mieheltä treffien aikana kysyä? Katso yllä olevalta videolta!

Maajussille morsian maailmalla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

 

Lue myös:

    Uusimmat