Travis Barkerin poika kertoo kärsivänsä lievästä Touretten syndroomasta

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Katso myös: Kourtney Kardashian lomaili salaa Lapissa vuonna 2019.

Blink-182-yhtyeen rumpalin Travis Barkerin poika Landon kertoi sosiaalisessa mediassa tic-oireistaan, jotka kuuluvat oleellisesti Touretten oireyhtymään.

Blink-182-yhtyeen rumpalina ja Kourtney Kardashianin puolisona tunnetun Travis Barkerin  poika Landon, 20, paljasti, että hänellä on Touretten oireyhtymä. Landon julkaisi 4. maaliskuuta TikTok-videon, jossa hän kertoi asiasta. 

– Ajattelin, että puhun tästä lopulta. Mutta kyllä, minulla on itse asiassa hyvin, hyvin lievä Touretten syndrooma. Minulla on ollut se niin kauan kuin muistan, eli esikoulusta asti. Muistan sen tarkalleen, koska eräs opettaja syytti minua siitä, että pyörittelin silmiäni hänelle. Koska yksi tic-oireistani oli sellainen, Landon kertoi.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Landon selitti, että nyt hänen yleisimpiä tic-oireitaan on myös pään nykiminen ja leuan liikkeet.

– Ne ilmenevät hermostuneissa tilanteissa ja hermoja raastavissa ympäristöissä, Landon kertoi oireistaan. 

Landon on yksi monista julkkiksista, joka on puhunut julkisesti Touretten kanssa elämisestä, kuten artisti Lewis Capaldi, artisti Billie Eilish ja näyttelijä McKenzie Westmore.

Travisilla on Landonin lisäksi myös kolme muuta lasta: Alabama, 18, Atiana, 24, joka on Travisin tytärpuoli, sekä Rocky, joka syntyi marraskuussa 2023 ja jonka äiti on Kourtney. Kourtneylla on myös entuudestaan kolme lasta ex-puolisonsa Scott Disickin kanssa: Mason, 13, Penelope, 11, ja Reign, 9. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat