Travis Barker oli järkyttävässä lento-onnettomuudessa vuonna 2008 – kertoo syyn, miksi uskaltautuu jälleen lentämään

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Kourtney Kardashian lomaili salaa Lapissa vuonna 2019.

Blink-182:n rumpali Travis Barker joutui lento-onnettomuuteen vuonna 2008. 

Blink-182-yhtyeen rumpali  Travis Barker, 47, ilmaisi kiitollisuutensa vaimolleen Kourtney Kardashianille, 44, joka on rohkaissut muusikkoa lentämään vuoden 2008 kohtalokkaan lento-onnettomuuden jälkeen. 

– Lensin juuri 30. kerran lento-onnettomuuteni jälkeen. En pystyisi kiertämään tai nauttimaan elämästä uudelleen samalla tavalla ilman hämmästyttävän vaimoni parantavaa rakkautta. Rakastan sinua Kourtney Kardashian, Barker jakoi Instagramin uuden Threads-sovelluksen kautta 12. heinäkuuta.

Barker selvisi  lento-onnettomuudesta 19. syyskuuta vuonna 2008, kun hän oli lentämässä Etelä-Carolinasta Los Angelesiin. Hän oli matkalla assistenttinsa Chris Bakerin, henkivartijansa Charles "Che" Stillin ja parhaan ystävänsä Adam "DJ AM" Goldsteinin kanssa. Baker, Still ja molemmat lentäjät kuolivat onnettomuudessa.

Goldstein selvisi onnettomuudesta, mutta kuoli vuotta myöhemmin reseptilääkkeiden yliannostukseen.

Barker oli tuolloin sairaalassa 11 viikkoa kolmannen asteen palovammojensa takia. Hänelle tehtiin yhteensä 27 leikkausta. 

– Kun hyppäsin ulos hätäuloskäynnin kautta, niin kone räjähti. Minulla oli todella kiire koneesta ulos. Hyppäsin suoraan suihkumoottoriin, joka oli täynnä polttoainetta. Koko kehoni syttyi. Minulla oli polttoainetta kaikkialla kehossani, Barker kertoi The Joe Rogan Experience -podcastissa vuonna 2019. 

Tragedian jälkeen Barker ei noussut lentokoneeseen kymmeneen vuoteen. 

Barker ja Kardashian menivät naimisiin toukokuussa 2022. He odottavat tällä hetkellä ensimmäistä yhteistä lastaan. 

Kardashianilla on eksänsä mediapersoona Scott Disickin kanssa pojat Mason Dash, 13, ja Reign Aston, 8, sekä tytär Penelope Scotland, 10. Barker on jo isä kolmelle lapselle: Landonille, 19, Alabamalle, 17, ja Atianalle, 24, joka on Barkerin tytärpuoli.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat