Travis Barkerin ja Kourtney Kardashianin häillä hurja hintalappu – tästä kaikesta summa koostuu

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Kourtney Kardashian salalomalla Lapissa.

Asiantuntijat arvioivat Kourtneyn Kardashianin ja Travis Barkerin häiden loppusummaa. 

Tosi-tv-tähden Kourtney Kardashianin ja Blink-182-rumpalin Travis Barkerin luksushäiden hintaa on laskeskeltu yhdysvaltalaismedioissa. Kourtneyn ja Travisin häät kestivät kaikkinensa kolme päivää, joten pelkät majoitus- ja ruokailukustannukset veivät ison siivun kaiken muun hääohjelman ohessa. Ohjelmistossa oli nimittäin ajanviettoa luksusjahdilla, illallisia perheen kesken ja vihkiäiset Dolge & Gabbanan omistamalla huvilalla. Häävastaanotto oli keskiaikaisessa linnassa, missä juhlat jatkuivat pikkutunneille asti.

Häihin osallistuivat perheenjäsenet ja ystävät. Asiantuntijoiden arvioiden mukaan Kardashianin ja Barkerin hääviikonloppu maksoi kaikkinensa noin 3,5 miljoonaa euroa – ja tämäkin on vain arvio.  

Jos julkaisu ei näy, näet sen myös tästä.

Harjoitusillalliset olivat portofinolaisessa Ristorante Punyssa. Vieraat tilasivat käsintehtyä pastaa pestolla, paistettua meribassia, tuoreita hedelmiä, cafe parfaita ja juomana oli valikoima italialaisia laatuviinejä. Jos kaiken laskee yhteen, niin lasku on suurin piirtein noin 200 euroa henkilöä kohden. Jos seurueeseen kuului 50 jäsentä, niin laskun loppusumma on yhteensä 10 000 euroa.

Saman summan voi kerrata kolmella, koska seurue tiettävästi siirtyi illallisiltaCafe Excelsioriin cocktaileille ja jäätelöille. Perhe söi myös yksityisen lounaan San Fruttuoson luostarissa, josta lasku on arvioiden mukaan saman verran. Toisin sanoen perheen illastamis- ja lounaskulut viikonlopulta olivat yhteensä n. 30 000 euroa. 

Pariskunta sai toisensa muotijätti Dolge & Gabbanan omistamalla huvilalla. Sama muotimoguli valmisti mittatilaustyönä molempien hääpuvut. Kourtneyn satiinisen korsettipuvun ja morsiushunnun tarkkaa hintaa ei ole paljastettu julkisuuteen. Hintaa voi arvailla pariskunnan julkaiseman videon perusteella, jossa he esittelevät pukujen suunnitteluprosessia. Lisäksi Riccardo Tisci suunnitteli aikoinaan Kim Kardashianin Givenchyn haute couture  -puvun, ja sen arveltiin maksaneen jopa 500 000 dollaria People-lehden mukaan. 

Kardashianit ja Jennerit pukeutuivat Dolce & Gabbanaan koko häiden ajan. Oletettavasti kolmen päivän pukeutuminen on maksanut vähintään alle 10 000 euroa henkeä kohden. Näin laskettuna 20 hengen pukeutumiskustannukset ovat nopeasti 200 000 euroa viikonlopulta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Yksi häiden menoeristä koostui kuljetuksista. Kardashianit lensivät Italiaan omilla yksityiskoneillaan. Hintaa voi arvailla sen perusteella, että amerikkalainen yksityislentoyhtiö Camber laskuttaa 12 hengen lennosta 205 000 euroa. Näin laskettuna perheen edestakaisin lennot maksoivat 820 500 euroa.

Vieraat kuljetettiin häissä yksityisjahdeilla häävastaanotolle syrjäisempään paikkaan paparazzien ulottumattomiin. Hintaa voi arvailla vertailemalla sitä yksityisen pariisilaisen privaattijahtiyhtiö Click&Boatin hintoihin, joka laskuttaa vuokrattavasta 11 hengen veneestä 1 900 euroa päivässä. Hääparin vierasmäärällä he joutuivat vuokraamaan 12 venettä kuljetuksiin, joka tekee yhteensä 22 900 euroa. 

Häävieraiden majoitus on myös maksanut maltaita. Kourtneyn ja Travisin käyttämän hotellin sivuston kertoo, että parvekkeellinen merinäköalasviitti maksaa 5700 euroa yö. Jos kaikki 20 henkeä majoittuvat samaan hotelliin, niin hinta koko viikonlopulta on yhteensä 115 500 euroa. 

Pariskunnan vuokraama keskiaikaislinna Castello Borwnissa maksaa toukokuussa yhdeltä viikonlopulta 17 215 euroa. Vuokran suuruuteen vaikuttavat erityisesti vuodenaika sekä vuokrauksen kesto. Pariskunta tarvitsi paikkaa kokonaisen viikonlopun johtuen juhlavalmisteluista ja loppusiivouksista, joten he olivat varanneet paikan perjantaista maanantaihin. Lisäksi paikan catering maksaa noin 1000 euroa henkilöltä, joten illan ruokakulut ovat karkeasti arvioituna noin 13 000 euroa. 

Kourtneyn ja Travisin häissä oli virallisen hääkakun lisäksi jokaisella pöytäseurueella oma hääkakku. Essexiläinen kalaravintola Woodman’s of Essex arvioi E!Newsille, että jokaisen hääkakun keskihinta oli 465 euroa. Jos pöytäseurueita oli yhteensä 10, ja jokaisessa pöydässä oma kakku, yhteishinta kakuille on 4650 euroa.  

Pariskunta oli varannut häihinsä esiintymään tenori Andrea Bocellin. Celebrity Talent Internationalen mukaan hänen saamisekseen paikalle voi maksaa mitä tahansa 460 000 - 700 000 euron väliltä. Loppuillan musiikkikattauksesta vastasi Suomessa suht tuntematon DJ Cassidy, joka kuittaa illalta jotain 37 000 ja 75 000 euron väliltä. 

Hääjuhlan hinta koostui myös hääsuunnittelijoiden palkoista, suhteellisen kalliista karkkibuffetista, Dolge & Gabbanan koristeluista, kukka-asetelmista, häämaskeerauksista sekä valokuvauksesta. 

Arvioiden mukaan Kourtneyn häät maksoivat 3,5 miljoonaa dollaria. Kim Kardashianin ja Kanye Westin häät maksoivat lehtitietojen mukaan 10 miljoonasta 30 miljoonaan, joten pikkusisko Kourtneyn häät jäävät siitä kauas taakse.  

Lähde: E!News

Lue myös:

    Uusimmat