Traileri julki! Tältä näyttää Kari Tapio -elokuva Olen suomalainen

Ensi syksynä julkaistavasta Kari Tapio -elokuvasta on saatu ensimmäinen maistiainen.

Katso elokuvan traileri yltä.

Legendaarisesta suomalaislaulajasta Kari Tapiosta työstetään elokuvaa. Elokuva kulkee nimellä Olen suomalainen, joka viittaa Tapion saman nimiseen hittikappaleeseen.

Elokuva kuvattiin pääkaupunkiseudulla elo-syyskuussa 2018. Päärooleja, Kari Tapiota ja Pia Viheriävaaraa, näyttelevät Matti Ristinen ja Tiina Lymi. Nuorena Karina ja Piana nähdään Tatu Sinisalo ja Talvikki Eerola.

Elokuvassa on mukana joukko suomalaisen musiikin historian merkkihenkilöitä. Dannyä näyttelee Iikka Forss, Ilkka Vainiota esittää Ilkka Heiskanen, Toivo Kärjen roolin näyttelee Aake Kalliala, Reijo TaipaleenJoni Leponiemi ja Fredin roolissa nähdään Mikko Töyssy. Lisäksi elokuvan muissa rooleissa nähdään Mikko Kouki, Joanna Haartti ja Sakari Kuosmanen.

Olen suomalainen -elokuvan tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle.Elokuva on tehty yhteistyössä Kari Tapion ja Pia Viheriävaaran poikien Joona, Jani ja Jiri Jalkasen kanssa.

Elokuvaohjaaja Aleksi Mäkelä tunnetaan muun muassa elokuvista, kuten Häjyt, Pahat Pojat, Matti, Rööperi ja KotirauhaOlen suomalainen saa ensi-iltansa 13.9.2019.

Lue myös:

    Uusimmat