TPS nappasi lupaavan maalivahdin KHL:stä – ”Odotusarvo iso niin pelaajalla kuin seurallakin”

Jääkiekon SM-liigaseura TPS on kiinnittänyt vuoden sopimuksella venäläismaalivahdin Andrei Karejevin. 25-vuotias vahti pelasi viime kaudella Salavat Julajev Ufassa.

Kolmea eri seuraa KHL:ssä edustaneelle Karejeville on kertynyt ruplaliigassa yhteensä 141 ottelua. Viime kaudella hän pelasi Ufan maalilla 18 ottelussa.

Karejev pääsee Turussa meritoituneen maalivahtivalmentajan Ari Moisasen valmennukseen. Moisanen palasi Suomeen pitkältä KHL-kierrokselta.

– Kyseessä on teknisesti erittäin osaava maalivahti, joka on pelannut jo kauan KHL:ssä. Odotusarvo on varmasti iso niin pelaajalla kuin seurallakin, kertoo Moisanen seuran tiedotteessa.

 – Halusimme rutinoituneen maalivahdin maalivahtiosastollemme. Samalla saamme myös Rasmus Tirroselle aikaa ja rauhaa jatkaa hyvin edennyttä kuntoutusprosessiaan, Moisanen sanoo loukkaantumisesta toipuvasta TPS:n ykkösvahdista.

Karejev saapuu TPS-paitaan intoa täynnä.

– Haluan kehittyä entistäkin paremmaksi maalivahdiksi. Tiedän, että Turussa on aika mennä urheilullisesti eteenpäin ja haluan olla siinä tarinassa mukana, linjaa puolestaan Karejev.

Lue myös:

    Uusimmat