TPS:n suurlupaus debytoi – Kärppien tehoketju pakon sanelemana uuteen uskoon

TPS:n 16-vuotias lahjakkuus Kaapo Kakko pelaa ensimmäisen ottelunsa SM-liigassa. Nuorten SM-liigassa kovia tehoja takonut hyökkääjä on ikäluokkansa lahjakkaimpia lupauksia.

Kärppien tämän kauden tehoketju on jouduttu laittamaan täysin uuteen muotoon, koska Julius Junttila ja Mikael Ruohomaa edustavat Leijonia Venäjän EHT-turnauksessa.

Ilves - TPS

TPS:n riveissä debytoi vasta 16-vuotias Kaapo Kakko, joka on tehnyt kovaa jälkea Nuorten SM-liigassa. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa, joissa molemmissa TPS on ollut vahvempi.

JYP - HPK

20-vuotias hyökkääjä Jaakko Kuusisto pelaa ensimmäisen ottelunsa SM-liigassa. HPK saapuu Jyväskylään neljän ottelun tappioputki niskassaan. Molemmat joukkueet kärsivät poissaoloista, sillä HPK:n Kristian Vesalainen on Suomen U20-maajoukkueen mukana ja JYPin Juuso Puustinen on puolestaan Leijonien riveissä.

Lukko - HIFK

Vierasjoukkueen Erik Thorell on huikeassa 11 ottelun pisteputkessa, jonka aikana ruotsalaishyökkääjä on iskenyt tehot 4+9. Lukko on ollut viime aikoina todella heikossa vireessä. Kahdeksasta edellisestä ottelusta raumalaisilla on kasassa vain yksi voitto. 

Pelicans - Kärpät

Vierasjoukkue Kärppien ykkösketju on jouduttu laittamaan täysin uuteen uskoon, koska Julius Junttila ja Mikael Ruohomaa ovat Leijonien mukana Venäjällä pelattavassa EHT-turnauksessa. Charles Bertrandin rinnalla perjantaina pelaa Jasse Ikonen ja Jari Sailio. 

Sport - Tappara

Vaikean jakson kahden ottelun orastavaan voittoputkeen kääntänyt Sport saa vastaansa neljä edellistä ottelua voittaneen Tapparan. Tappara on ollut tällä kaudella Sportille hankala vastustaja. Se on voittanut joukkueiden kaikki kauden kolme kohtaamista.

Ässät - Jukurit

Kolmen ottelun voittoputkessa viilettävä sarjajumbo Jukurit saapuu hyvävireisen Ässien vieraaksi, joka on voittanut kymmenestä edellisestä ottelustaan peräti kahdeksan. Jukureiden Zach Budish on ollut viime otteluissa tehokkaassa iskussa. Viidessä edellisessä ottelussa jenkkihyökkääjä on iskenyt hienot tehot 4+4.

Lue myös:

    Uusimmat