TPS menetti taas johtoasemansa – Jussi Ahokas tiuskaisi omiaan

Video: JYP hirveissä liekeissä: Santeri Koskela lataa jo johtomaalin

Turun Palloseura menetti jälleen kolmen maalin johtoaseman jääkiekkoliigassa, kun JYP nousi tiistaina kotikaukalossaan voittoon maalein 5–3. JYP takoi viimeisen kymmenen minuutin aikana neljä osumaa.

Viime viikolla TPS menetti voiton Porissa Ässien vieraana. Kaksi kyykkäystä peräjälkeen laittoi päävalmentaja Jussi Ahokkaan sadattelemaan.

– Ei riitä, jos pelataan vain 15 minuuttia. Ammattilaisurheilussa pitää oppia, mitä on se vastuullisuus ja mitä vaaditaan, että pelejä voitetaan. Me lopetimme pelaamisen toisessa erässä. Kikkailimme ja teimme tyhmiä, isoja virheitä. Niistä maksettiin sitten isoa hintaa, Ahokas tuskasteli.

Viimeisistä pudotuspelipaikoista kamppailevalle JYPille nousu tappioasemasta voittoon oli makoisa.

– Pirun hienosti käänsimme pelin huonon avauserän jälkeen. Saimme siitä erästä ansaitusti rapaa niskaan pukuhuoneessa. Emme olleet kamppailuvalmiita. Onneksi saimme kirittyä pelin tasoihin ja lopulta menimme ohi. Tosi isot pisteet joukkueelle, JYPin kultakypärä Jerry Turkulainen hehkutti.

Turkulaisen lisäksi tehot 1+1 JYPille nakutti Severi Lahtinen. Kanadalaishyökkääjä Reid Gardiner puolestaan kirjautti pisteet 1+2.

– Avauserässä peli oli tosi verkkaista, ja teimme kiekolla isoja virheitä. Kolmannessa erässä moni pelaaja kasvoi isosti ja pystyi pysymään kiekossa. Erittäin kova nousu joukkueelta ja iso kasvojenpesu. Tämä tuo varmasti itseluottamusta jatkoon, JYP-luotsi Jukka Rautakorpi summasi.

Lue myös:

    Uusimmat