TPS-luotsin yllättävä valinta herättää kummastusta – Petteri Sihvoselta suoraa kritiikkiä: "Tämä on ylivalmentamista"

13:57
Teemu Niikko ja Petteri Sihvonen perkasivat SM-liigan avausviikon antia Liigaviikko-ohjelmassa.

TPS on aloittanut kautensa pirteästi. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen nostaa Liigaviikko-ohjelmassa joukkueen keskiviikkoisesta peliesityksestä esiin kuitenkin suuria huolenaiheita.

Viime kauden hopeisiin tunnelmiin päättänyt TPS on aloittanut uuden sesongin pirteästi. Se keikkuukin kolmen pelatun ottelun jälkeen toistaiseksi koko sarjataulukon piikkipaikalla.

Sihvosen mukaan TPS:n pirteästä alusta huolimatta joukkueen peliesitys on kuitenkin herättänyt huolenaiheita. Keskiviikkona TPS kellisti JYPin, mutta Sihvosen mukaan väärällä tavalla.

– En pitänyt siitä, että TPS:n peli-ilme oli, -tapa ja -suunnitelma oli eri kuin kahdessa ensimmäisessä ottelussa. TPS oli päättänyt lähteä pelaamaan pystysuunnan lätkää, Sihvonen kritisoi Liigaviikko-ohjelmassa.

– Olin hämmästynyt, koska TPS aloitti kahdessa ensimmäisessä ottelussa toisella lailla. Tämä on ylivalmentamista, Sihvonen jatkaa TPS-luotsi Jussi Ahokkaan valinnan perkaamista.

Miksi Petteri Sihvonen ei pitänyt TPS:n muuttuneesta pelitavasta? Mitkä seikat luovat haasteita TPS:lle? Katso vastaukset pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja