Toyotan Saksan MM-rallin kolmoisvoitto vaihtui Turkissa pettymykseen – Tommi Mäkinen summasi viikonloppua: "Emme välttämättä onnistuneet valmistautumisessa"

Toyotan kolmoisvoitto Saksan MM-rallissa vaihtui 6. ja 7. sijoihin sekä keskeytykseen Turkin MM-rallissa. MM-pisteissä ykkösenä oleva Ott Tänak keskeytti ja Jari-Matti Latvala sekä Kris Meeke jäivät kauaksi palkintopallitaistelusta.

Vaikkei Toyotan viikonloppu tarjonnut palkintopallisijaa, löysi tallipäällikkö Tommi Mäkinen kuitenkin positiivisia asioita vaisusti sujuneesta rallista. 

– Se oli hyvä, että Ott sai viisi pistettä Power Stageltä vahvistaakseen asemaansa mestaruustaistossa ja Jari-Matti sekä Kris ajoivat maaliin ilman ongelmia. Eilinen oli meille vaikea ja emme välttämättä onnistuneet valmistautumisessa tätä rallia varten, sillä olosuhteet olivat haastavat, Mäkinen sanoi tallin tiedotteessa.

– Tiedämme, että meillä on hyvä vauhti loppukisoja ajatellen ja olemme itsevarmoja sen suhteen, että voimme olla vahvoja tästä hetkestä lähtien kauden loppuun saakka, Mäkinen summasi.

MM-sarjaa on vielä jäljellä kolme rallia. Kausi jatkuu lokakuun ensimmäisellä viikolla Walesissa. Tänak johtaa 210 pisteellä. Turkissa voiton vienyt Sebastien Ogier on toisena 193 pisteellä.

Lue myös:

    Uusimmat