Tottenhamin tähtihyökkääjä rikkoi kaksi upeaa rajapyykkiä

Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane iski 200. seuramaalinsa, kun Tottenham haki 3-1-voiton Ludogoretsista Eurooppa-liigan torstain ottelukierroksella.

Kane iski joukkueensa ensimmäisen osuman jo ottelun 13. peliminuutilla, kun hän nikkasi pallon Lucas Mouran esityöstä verkkoon. Osuma oli Kanelle jo 200:s Tottenhamin paidassa. Kane rikkoi samassa ottelussa kaksi hienoa rajapyykkiä, sillä torstainen ottelu oli hänelle 300:s Tottenhamissa.

– Aika kuluu niin nopeasti. Tuntuu kuin olisin iskenyt ensimmäisen maalini Tottenhamissa vasta eilen. Tämä on hieno saavutus, mutta toivottavasti on vielä monta maalia edessä, Kane summaa rajapyykkiään Tottenhamin haastattelussa.

27-vuotias englantilaishyökkääjä on Tottenhamin kaikkien aikojen maalipörssissä kolmantena. Edellä ovat enää vain Bobby Smith (208 maalia) ja Jimmy Graves (266 maalia).

Kane on aloittanut kautensa tehokkaasti. Valioliigassa verkko on heilunut seitsemän ottelun aikana jo kuusi kertaa. Eurooppa-liigassa maaleja on syntynyt karsintaottelut mukaan lukien kuusi. Lohkovaiheessa Kane on osunut kerran.

Lue myös:

    Uusimmat