Tottenham kaatoi Arsenalin tylysti – taistelu Mestarien liigan paikasta kiihtyy

Englannin Valioliigassa Tottenham otti tärkeän voiton Arsenalista selvin lukemin 3–0. Lontoolaisjoukkueet kisasivat Valioliigan neljännestä sijasta eli viimeisestä ensi kauden Mestarien liigapaikasta.

Tottenhamin maaleista kaksi laukoi Harry Kane ja kolmannen Heung-Min Son

Kanen maaleista ensimmäinen syntyi rangaistuspotkusta ottelun 22. minuutilla. Rob Holding otti tämän jälkeen kaksi keltaista korttia lyhyen ajan sisään ja Tottenham pääsi pelaamaan ottelun lopun ylivoimalla. Kane puski ottelun toisen osumansa vajaa kymmenen minuuttia ennen puoliaikaa.

Toinen jakso alkoi Tottenhamin osalta räväkästi. Puoliaika ei ehtinyt vanheta kuin reilun minuutin ja Son sinetöi loppuluvut 3-0.

Neljättä sijaa pitävän Arsenalin tilanne muuttui viidennellä sijalla olevan Tottenhamin voiton myötä astetta tukalammaksi. Tottenhamin voitto kavensi joukkueiden eroa, ja Arsenal on vain pisteen edellä.

Molemmilla joukkueilla on jäljellä kaksi ottelua.