F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Toto Wolff nimesi Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin ”tallipaikkauhkaajat” – kaksi tuttua nimeä pöytään

5:09
Video: F1-kuskien arvosanat kaudesta 2020

Ketkä ajavat Mercedeksellä kaudella 2022? Tämä kysymys on jo nyt pinnalla, vaikka kausi 2021 ei ole vielä lähtenyt edes liikkeelle. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff nimesi kaksi potentiaalista ”uhkaajaa” Lewis Hamiltonille ja Valtteri Bottakselle.

Mercedeksen kuljettajaratkaisut ovat jo nyt tapetilla, koska saksalaistalli teki vain vuodet mittaiset jatkot Hamiltonin ja Bottaksen kanssa. Täten Mersu-palapeli on täysin auki seuraavalle kaudelle.

Saksalaistalli on tehnyt vuoden mittaisia sopimuksia Bottaksen kanssa tämän koko Mercedes-uran ajan. Sen sijaan Hamilton sai tällä kertaa poikkeuksellisen lyhyen sopimuksen.

– Meillä ei ollut aikaa. Neuvottelut alkoivat vasta joulun alla, Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff sanoi Speed Weekille.

– Monivuotiset sopimukset ovat paljon mutkikkaampia kuin lyhyet kontrahdit. Totesimme, että sovitaan tästä vuodesta ja katsotaan asioita uudestaan myöhemmin. Tulevaisuuden suhteen kaikki on auki, Wolff jatkoi.

Wolff paljasti myös potentiaaliset ehdokkaat, jotka kärkkyvät Mercedeksen ajopaikkoja kauden 2022 osalta.

Esteban (Ocon) ajaa nyt toista vuotta Renaultilla ja Alpinella. George (Russell) jatkaa Williamsilla, Wolff luetteli.

Ocon ja Russell ovat olleet jo aiemmin esillä Mercedes-huhuissa. He molemmat kuuluvat saksalaistallin juniorikuljettajien ohjelmaan.

– Meillä on vaihtoehtoja kaudelle 2022. Annamme kaiken tukemme Lewisille ja Valtterille. Käymme tilannetta läpi kesällä, että pitääkö meidän tehdä jotain muutoksia, Wolff sanoi, viitaten seuraavan kauden kuljettajavalintoihin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja