Näin se eteni! Prinssi Harryn ja Meghan Marklen satumainen rakkaustarina

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen rakkaustarina alkoi kesällä 2016 yhteisen ystävän saatettua pariskunnan yhteen.

Englannin prinssi Harry, 33, ja yhdysvaltalaisnäyttelijä Meghan Markle, 36, menivät kihloihin Lontoossa aiemmin tässä kuussa. Hovi kertoo kihloista muun muassa Instagramissa.

Kokosimme yhteen aikajanan pariskunnan ihanasta rakkaustarinasta, joka on kestänyt pitkän välimatkan, arvostelun ja epäilykset!

Kuinka kaikki alkoi

Pariskunta tapasi toisensa ensimmäistä kertaa heinäkuussa 2016 ja alkoivat pian tapailla tämän jälkeen. He tapasivat toisensa ilmeisesti yhteisen ystävän, Markus Andersonin kautta.  

Lokakuussa 2016 pariskunnan tapailusta uutisoitiin ensimmäistä kertaa, ja media meni sekaisin. Marraskuussa 2016 Markle kutsui itseään "maailman onnekkaimmaksi naiseksi". Vaikka pariskunta ei ollut tällöin virallisesti ilmoittanut tapailevansa, monet olettivat että vihjaus johtuu mahdollisesti uudesta prinssipoikaystävästä.

Tähän aikaan Markle asui vielä Torontossa, jossa hän kuvasi hittisarjaa Pukumiehet. Loppusyksystä Harry vieraili salaa Marklen luona ja huhujen mukaan pariskunta ei viikonlopun aikana juuri poistunut naisen asunnosta. 

Suhteen julkistus

Marraskuussa 2016 Markle tapasi jo Harryn isän, prinssi Charlesin. Samassa yhteydessä uutisoitiin, että kihlaus voisi jo olla mahdollinen. 

Kun vihdoin virallinen vahvistus pariskunnan suhteesta tuli julki myöhemmin marraskuussa, se oli melko katkeransuloinen. Harry julkaisi lausunnon jossa hän vahvisti tapailevansa Marklea, mutta haukkui uutisointia, joka koski heidän suhdettaan. Hän huomautti että iso osa uutisista oli tehty seksistiseen ja rasistiseen sävyyn, koska Marklen äiti on afro-amerikkalainen ja isä eurooppalainen. 

Suhteen virallisen julkistuksen jälkeen uutisoitiin, ettei Harryn veli, prinssi William olisi ollut kovinkaan iloinen pikkuveljensä päätöksestä julkistaa suhteensa Markleen. Lausunnossaan William kuitenkin kiisti nämä väitteet ja kertoi tukevansa Harryn päätöstä puolustaa Marklea julkisesti.  

Tuoreen parin söpöilyä

Joulukuussa 2016 Marklen bongattiin käyttävän suloista kaulakorua, jossa oli kirjaimet M ja H, eli hänen ja Harryn nimien ensimmäiset kirjaimet. Lähempänä joulua Markle ja Harry nähtiin yhteisten aktiviteettien parissa, kuten valitsemassa kuusta ja katselemassa Lontoon jouluvaloja. 

Näihin aikoihin uutisoitiin myös, että Harryn isoäiti kuningatar Elisabet olisi antanut siunauksensa pariskunnan suhteelle. 

– Hän on ilahtunut nähdessään, että Harry on rakkaudentäyteisessä parisuhteessa, lähde kertoi tuolloin brittimedialle.

Tammikuussa 2017 Marklen velipuoli Thomas Markle Jr. kertoi, että Harry oli tavannut naisen isän ja kaksikko oli tullut heti juttuun. Marklen velipuolen mukaan heidän isänsä on erittäin onnellinen tyttärensä suhteesta prinssiin.  

– Hän on hyvin rakastunut ja selkeästi onnellinen. Jos hän ei olisi onnellinen, hän ei olisi siinä.

Yhteinen elämä syvenee

Tammikuussa 2017 pariskunta lähti ensimmäiselle yhteiselle matkalleen. Parin ystävä kertoi tällöin lehdille, että Harry todella panosti matkaan. 

– Harry halusi tehdä heidän ensimmäisestä yhteisestä matkastaan jotain, mitä Meghan ei koskaan unohda. 

Matkan jälkeen Harry esitteli Marklen kälylleen herttuatar Catherinelle ja hänen tyttärelleen, 2-vuotiaalle prinsessa Charlottelle. 4-vuotiaan prinssi Georgen osalta tapaaminen jäi väliin, sillä hän oli juuri tuolloin päiväkodissa.

Helmikuussa 2017, kun Marklella oli kuvaustauko Pukumiehet-sarjasta, uutisoitiin että nainen oli käytännössä muuttanut Harryn kanssa yhteen. Rakastunut pari asutti pientä asuntoa Kensingtonin palatsin alueella, joka toimii prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kotina. 

Huhtikuussa 2017 Markle ilmoitti sulkevansa lifestyle-bloginsa, joka synnytti todellisen kihlaushuhujen mylläkän. 

Lahjoja ja suudelmia

Toukokuussa 2017 paparazzit olivat valppaina, sillä Marklesta ja Harrysta saatiin ensimmäinen suutelukuva. Pariskunta nähtiin pussailemassa parkkipaikalla Ascotissa vuosittaisen Audi Polo Challengen jälkeen. Harry osallistui kisailuun kun hänen rakkaansa kannusti hevospoolokentän laidalla.  

Samassa kuussa Harry ajoi kolmen tunnin matkan hakeakseen Marklen hänen seuralaisekseen Pippa Middletonin häihin. Markle ei osallistunut itse hääseremoniaan, mutta vihkimisen ja juhlavastaanoton välillä oli onneksi pieni tauko, jonka aikana Harrylla oli aikaa hakea hänet mukaan juhlimaan. 

Heinäkuussa uutisoitiin, että Harry oli ostanut lokakuussa 2016 Everybody Needs Somebody To Love -nimisen taideteoksen brittiläiseltä taiteilijalta Van Donnalta. Taideteos oli kuulemma lahja "tärkeälle henkilölle".

Prinssi teki ilmeisesti tällöin suloisen eleen tuoreelle tyttöystävälleen. Hän myös pyysi, että maalaus halkaistaisiin kahtia, tarkoituksenaan ilmeisesti että heillä kummallakin olisi omat palansa, jotka kenties yhdistää joskus yhteisessä kodissa.

Kihlajaiset lähestyvät

Markle puhui pariskunnan suhteesta ensimmäistä kertaa julkisesti syksyllä 2017. Hän kertoi, että hän ja Harry ovat rakastuneita ja onnellisia.

– Olemme yhdessä, Markle kertoi lokakuun 2017 Vanity Fairissa. 

Syyskuussa pariskunta edusti ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä Torontossa Invictus Gamesissa. Hymyilevä pari kulki käsi kädessä ja kuiskaili toisilleen.

Marraskuussa Marklen tähdittämän Pukumiehet-sarjan kuvaukset loppuivat ja nainen suuntasi Englantiin. Aikaisemmin oli ilmoitettu, että Markle lopettaa työnsä sarjassa, ja kihlaushuhut alkoivat jälleen velloa valtavina.

Maanantaina 27. marraskuuta odotus loppui, ja rakastunut pari julkisti menevänsä naimisiin keväällä 2018.

Lähde: Insider

Katso alla videolta, miten Harryn ja Meghanin kihlauksesta ilmoitettiin Buckinghamin palatsin edustalla!

"Kellomies"ilmoitti virallisesti prinssi Harryn ja Megan Marklen kihlautumisesta 0:53

Lue myös:

    Uusimmat