Sauli Koskinen kohtasi suuren surun ja menetyksen viime vuonna: "Kuitenkin positiivisena eteenpäin"

1:33
Vilma Bergenheim kertoo kauhun hetkistään Selviytyjät Suomi -kilpailussa

Selviytyjät Suomi -ohjelmaan osallistuva Sauli Koskinen menetti isänsä vuonna 2018.

Realitytähti sekä personal trainer Sauli Koskinen nähdään keväällä 2019 kilpailemassa Selviytyjät Suomi -ohjelman ankarissa maisemissa. Koskisen mukaan kilpailu oli erityisen rankka kokemus sen takia, että ohjelman luonteeseen kuuluu jatkuva juonittelu sekä sosiaalinen peli. 

– Minulle varmaan raskainta oli se spekulointi. Olen sellainen ihminen, että tulen hirveän hyvin kaikkien kanssa toimeen, niin sitten kun pitäisi tehdä tuollaisia liittoumia... ehkä siinä tuli se, että eihän sinne mennä kavereita etsimään, vaan se on kuitenkin aika raaka peli. 

– Se oli minulle vaikeaa, että mihin vetää rajoja siellä. 

Selviytyjät kuvattiin vuonna 2018, joka oli Koskiselle erityisen raskas vuosi, sillä hänen perhettään kohtasi suuri suru. 

– Viime vuosi meni oikeastaan siinä, että isäni sairastui, menetin oman isäni. Loppuvuosi oli oikeastaan aika rankkaa ja on vieläkin aika paljon asioita hoidettavana, mutta kuitenkin positiivisena eteenpäin.

Vuosi 2019 kuluu Koskisen puolesta hyvin paljon töiden parissa. Hän kertoo erityisesti personal trainer -töiden parissa olevan luvassa mielenkiintoisia uusia projekteja. 

– On kivaa aina että töitä on ja töitä riittää, siitä olen kiitollinen ja onnellinen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja