Toro Rosson listalta kaksi nimeä pois? Formula E -talli nappasi ehdokkaat sopimukseen

Formula E -sarjassa ajava E.Dams-talli on kiinnittänyt sähköformuloiden mestarikuskin Sebastien Buemin ja F2-sarjassa ajavan Alexander Albonin riveihinsä, mikä pudottaa kaksikon pois Toro Rosson F1-tallin ensi kauden kuskiehdokkaiden joukosta.

Buemi, 29, on ollut yksi varteenotettavista ehdokkaista korvaamaan ensi kaudeksi Red Bullin ykköstiimiin siirtyvän Pierre Gaslyn paikan Toro Rossolla.

Tiedot sveitsiläiskuskin hyvästä asemasta Formula E:ssä ja kestävyysautojen puolella antoivat kuitenkin viitteitä siitä, ettei Buemi ole haasteesta kiinnostunut.

Myös thaimaalais-brittiläinen Albon on Red Bullin entisiä juniorikuljettajia. Hän ajaa parhaillaan DAMSin F2-tiimissä ollen tällä hetkellä sarjassa kolmantena. Albion on voittanut tällä kaudella kolme kisalähtöä.

Toro Rosson odotetaan nimittävän kahdesti aiemminkin tiimissä ajaneen Daniil Kvjatin yhdeksi ensi kauden kuskeistaan tulevan viikon Venäjän GP-viikonlopun yhteydessä.

Red Bullin ja sen kakkostiimin Toro Rosson kuskivalinnoista vastaava Helmut Marko on aiemmin paljastanut ehdokaslistan sisältävän kymmenen nimeä.

Lue myös:

    Uusimmat