Törkeän rasismin kohteeksi joutunut Real-tähti edelleen sivussa – Valencian rangaistuksia kevennettiin

Santiago Bernabéulla osoitettiin näyttävästi tukea rasististen huutelujen kohteeksi joutuneelle Vinícius Júniorille 4:49
Santiago Bernabéulla osoitettiin näyttävästi tukea Vinícius Júniorille, kun Real kohtasi Rayo Vallecanon

Real Madridin brasilialaistähti Vinicius Junior, 22, ei pysty pelaamaan joukkueensa lauantain vierasottelussa Sevillaa vastaan polvivamman takia.

Vinicius Junioriin kohdistetut rasistiset katsomohuudot ovat kuohuttaneet viime päivinä Espanjan jalkapallossa. Valencian ja Realin välinen liigaottelu sai viime sunnuntaina ikävän käänteen, kun Vinicius sai osakseen rasistisia herjauksia Valencian kannattajilta.

Ottelu oli toisella puoliajalla useita minuutteja keskeytyksissä, kun Vinicius meni seisomaan Valencian kannattajien eteen osoittaen yhtä fania. Vinicius on joutunut kokemaan rasismia useita kertoja Espanjan liigassa.

Espanjan jalkapalloliitto määräsi Valencian sulkemaan viideksi otteluksi katsomonosan, josta Viniciusta herjattiin. Lisäksi seura sai 45 000 euron sakon.

Valencia valitti rangaistuksestaan, ja perjantaina tuli päätös, että katsomonosa pysyy suljettuna viiden sijaan kolmessa pelissä ja sakko pienenee 27 000 euroon.

Vinicius oli sivussa myös Realin edellisestä pelistä polvivamman takia.

Lue myös:

    Uusimmat