Törkeää käytöstä olympialaisissa – urheilijat hajottivat sängyt ja tekivät seinään reiän

Australian olympiakomitea kertoo, että maan urheilijat olivat hajottaneet olympiakylässä sänkynsä sekä tehneet seinään reiän.

Osa urheilijoista oli myös käyttäynyt huonosti kotimatkalla lentokoneessa. Australian joukkueenjohtaja Ian Chesterman kertoi, että urheilijoille ei ole luvassa rangaistuksia, sillä he ovat pyytäneet anteeksi. Hän lisäsi, että vahingot olivat "lieviä" ja "pahvisängyn rikkominen ei ole kaikista vaikeinta puuhaa."

Chesterman ei nimennyt urheilijoita tai heidän lajiaan. Australian olympiakomitea kertoi, että kansalliset jalkapallon ja rugbyn lajiliitot tutkivat Sydneyn lennolla perjantaina tapahtunutta törkeää käyttäytymistä. 

– Jotkut nuoret ihmiset tekivät virheen. He jättivät huoneensa sellaiseen kuntoon, jota ei voi hyväksyä. Huoneita ei ollut kuitenkaan sotkettu. Se on se sama vanha laulu. Nuori ihminen tekee virheen ja sen jälkeen hän on täynnä katumusta, josta siirrytään virheestä oppimiseen ja paremmaksi ihmiseksi tulemiseen, Chesterman sanoi BBC:n mukaan.

Australian olympiakomitean pääjohtaja Matt Carroll kertoi, että lentoyhtiö ei ollut tehnyt valitusta Sydneyn lennosta, mutta heillä on tiedossa lennolla tapahtunut sopimaton käytös. 

– Se on todella suuri pettymys. Molempien lajien liitot ovat kertoneet, että sellainen käytös on täysin sopimatonta ja pyytäneet anteeksi Australian olympiajoukkueelta, Carroll totesi.

Australian rugbymaajoukkue putosi olympiaturnauksen puolivälierässä Fijille. Miesten jalkapallomaajoukkue jäi alkulohkoon. Naisten jalkapallomaajoukkueen turnaus jatkuu yhä, se kohtaa torstaina pronssiottelussa Yhdysvallat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja