TOP 10: Tältä näyttävät syksyn sykähdyttävimmät kynnet!

Syksyn 2012 kynsilakkatrendit ovat tumman ja viettelevän värimaailman tanssia, mutta myös vaaleilla sävyillä leikittelyä, luonnonvärien vilskettä. Piristä omaa syksyistä tyyliäsi trendivärejä uhkuvilla kynsillä ja saat varmasti huomiota osaksesi.

Kun puiden lehdet alkavat vaihtaa väriä, kirkkaan vaaleanpunaiset kynsilakat saavat väistyä tummempien sävyjen tieltä. Tänä syksynä 2012 kannattaa panostaa kynsilakkojen värimaailmaan: kynsilakat toimivat loistavana asusteena, joka viestittää kantajansa asenteesta – aivan kuten huulipunan sävyt. Maailman catwalkeilla on myös panostettu näyttäviin, värikkäisiin kynsiin. Mitä ovatkaan syksyn sykähdyttävimmät trendivärit kynsilakkojen saralla? Lue Kauneusvinkit-sivuston kokoama TOP 10!

1. Karheaa punaruskeaa

Vaella rohkeasti pimeämmälle puolelle: rusehtavaan taittuva, ruosteenpunainen tai tumman verenruskea kynsilakka on syksyn ykköstrendi. Raaka ja rikas väri sopii yhtä lailla niin huuliin kuin kynsiin.

Vinkki: Älä pelkää yhdistää kynsilakan väriä tai muuta kosmetiikkaa sopimaan yhdessä vaatteiden kanssa: yksivärinen look on nyt trendikästä!

2. Viekoittelevan vaaleaa nudea

Malvanvärit ja nuden sävyt ovat myös suosittuja syksyn 2012 kynsilakoissa, aivan kuten myös huulipunissa. Valkoiseen taittuvat, kermanväriset ja pehmeät kullansävyt ovat yhtä raikkaita ja kirpsakoita, kuin syksyinen ilma. Vinkki: Vaalea laukkaus saa sormet näyttämään solakammilta luoden puhtaan ja seesteisen vaikutelman.

3. Myrskyisää viininpunaista

Klassinen viinipunainen viestittää tänä syksynä vahvasta, naisellisesta asenteesta. Yksinkertainen ja seksikäs kynsilakka on aina muodikas tyylin viimeistelijä.

Vinkki: Pidä kynnet suhteellisen lyhyinä ja pyöreinä. Lisää kynsilakkaa kaksi paksua kerrosta ja lopuksi päällyslakkaa saadaksesi lookin, joka viestittää olevasi johtaja-ainesta.

4. Viettelevää tummansinistä

Keskiyön sininen muistuttaa syksyisistä pimenevistä illoista, mutta myös siitä, että tähdet alkavat näkyä arktisella taivaalla. Tummansininen kynsilakka sopii loistavasti tumman tähtitaivaan alle.

Vinkki: Hyvin tummat kynnet ovat catwalkien kermaa.

5. Harmaata asfalttia

Uskalla jättää tyttömäiset lakat tänä syksynä ja kokeile harmaaseen taittuvaa kynsilakkaa. Asfaltin sävyt ovat rouheita olematta kuitenkaan kivikovia tai -kylmiä.

Vinkki: Valitse yllesi flirttaileva leninki ja harmaata kynsilakkaa, ja olet syksyn trenditietoisin ilmestys.

6. Tulisieluista punaista

Tulinen sekoitus punaista, oranssia ja kiiltoa ovat tänä syksynä kuuminta hottia.

Saat säväyksen tyyliisi yhdistämällä maanläheisiä värejä vaatetuksissasi ja tulisilla kynsillä.

Vinkki: Punaiset kynnet ovat punattujen huulien ehdoton aisapari.

7. Romanttisia metallin sävyjä

Kulta, hopea ja pronssi saavat väistyä toviksi romanttisen ja koristeellisen metallinsävyjen tieltä.

Vinkki: Kokeile metallista kynsilakkaa, jonka pohjalla kytee hentoja pinkin sävyjä.

8. Makoisaa munakoisoa

Jos Deep Purple kuuluu sinun lempiyhtyeisiisi, uskalla myös kokeilla munakoison ja herukan sävyjä kynsissäsi! Munakoiso sointuu loistavasti syksyn trendivaatteisiin.

Vinkki: Luumun ja munakoison sävyt ovat rohkean naisen valinta.

9. Häikäisevät glitterit

Jos kaipaat säihkettä pimeneviin syysiltoihin, piristä itseäsi glittersävyillä – mutta unohda tänä syksynä kultainen glitteri.

Vinkki: Glitterikynnet sopivat parhaiten hauskoihin syksyisiin illanviettoihin, ei arkipäiväiseen ilmestykseen.

10. Mattaväreille kiiltävää pintaa

Syksyn vahvana trendinä on yksivärinen, mattapintainen kynsilakka. Lisää hoitavaa päällyslakkaa minkä tahansa trendikkään kynsilakan päälle saaden kauniin kiillon kynnen päälle.

Vinkki: Anna kynsilakan kuivua kosketuskuivaksi ennen kuin levität päällyslakan.


Lue myös:







AVA / Katri Koskinen

Lähteet: Elle.com, Harpersbazaar.com, Living.msn.com, Realbeauty.com

Lue myös:

    Uusimmat