TOP 10: NHL-pelaajien parhaat Movember-viikset

On taas se aika vuodesta, kun miehet kasvattavat viiksiään ympäri maailmaa hyvän asian vuoksi. NHL:n kaukaloissa viilettää nippu komeita ja viiksekkäitä miehiä. Listasimme NHL:n parhaat Movember-viikset.

10. Luca Sbisa, Vancoucer Canucks

Sveitsiläispelaaja Luca Sbisa on kasvattanut ihan kivat pienet viikset Movemberin kunniaksi. Mikäs niitä hieman kielellä tunnustellessa...

9. Patrice Bergeron, Boston Bruins

Kanadanranskalainen Patrice Bergeron on selvästi hakenut mallia vanhalta mantereelta. Hänet olisi helppo kuvitella käyskentelevän Pariisin katuja muodikkaiden ja trenditietoisten viiksiensä kanssa kainalossaan patonki jääkiekkomailan sijaan.

 

8. Radko Gudas, Philadelphia Flyers

Philadelphian jykevä puolustaja Radko Gudas on normaalilta habitukseltaankin jo pienoinen pelote, mutta viikset tuovat sen pienen lisän olemukseen. On helppo nähdä, ettei Gudasille ole ollut ainakaan vaikeaa kasvattaa tuuheaa viiksipehkoa muutamassa viikossa.

7. Scott Hartnell, Columbus Blue Jackets

Kokeneen Scott Hartnellin ei tarvitse kasvattaa viiksiä pönkittääkseen uskottavuuttaan, mutta ne aidosti sopivat hänen olemukseensa. Vahva suoritus Hartnellilta.

6. Joonas Donskoi, San Jose Sharks

23-vuotiaalla Joonas Donskoilla kasvaa aika muhevat pensselit nuoreksi mieheksi. Viikset hieman vanhentavat nuoren miehen olemusta ja siitä saattaa olla kaukalossakin etua.

5. Henrik Lundqvist, New York Rangers

Ruotsalaisvahdin viikset huokuvat tyylikkyyttä. Henrik Lundqvistilla on hieman sellaista vanhan ajan herrasmiesmäistä tyyliä.

4. Sidney Crosby, Pittsburgh Penguins

Sidney Crosbyllä ei välttämättä ole aivan samanlainen parrankasvu kuin monilla muilla tämän listan henkilöillä, mutta hän on onnistunut kääntämään heikkouden voitokseen. Äärimmäisen tyylikäs ja virtaviivainen ohut suti huulien yläpuolella tekee vaikutuksen.

 

3. Ryan Ellis, Nashville Predators

Ryan Ellisin viiksimalli on helppo ymmärtää, sillä pelaahan hän Nashvillessä, jossa varmasti lähes joka toisella vastaantulijalla on samanlaiset viikset. Siten hän ehkäpä sulautuu paremmin paikalliseen massaan.

2. Zach Bogosian, Buffalo Sabres

Zach Bogosianille on komeat muskettisotureiden henkeä hieman kunnioittava malli. Kokonaisuudessaan yksi selkeästi parhaimman näköisistä luomuksista ja listan kakkospaikalle.

1. Leo Komarov, Toronto Maple Leafs

Tälläkin listalla on nähty "rekkakuskiviiksiä", mutta voiton siinä kategoriassa vie kyllä Leo Komarov. Kovan kaverin maineessa olevalle Komaroville viikset sopivat erinomaisesti. Ansaittu paikka listan ykkösenä.

 

Lue myös:

    Uusimmat