Toni Wirtanen hehkuttaa vaimoaan Jannika B:tä: "Vaikka olen aina tiennytkin hänen olevan se yksi ja ainoa..."

Tanssii Tähtien Kanssa -finaalissa tanssivan Jannika B:n aviomies, Apulannan keulakuva Toni Wirtanen hehkuttaa vaimoaan Instagramissa. 

Vaimoaan Jannika B:tä jokaisessa sunnuntain Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä paikan päällä tsempannut muusikko Toni Wirtanen hehkuttaa vaimoaan koskettavassa Instagram-päivityksessään. 



– Olen ollut naimisissa Jannikan kanssa nyt melkein kuusi vuotta ja koen tuntevani hänet erittäin hyvin. Kuitenkin olen tämän ohjelman varrella joka viikko häkeltynyt siitä, millaisena olen hänet saanut nähdä. Uskomaton viehkeys, taidokkuus ja liikkeen kauneus on yllättänyt minut kerta toisensa jälkeen. Ja se käsittämätön eleganssi!

LUE LISÄÄ: Jannika B säteilee Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla – puoliso Toni Wirtanen kannustaa: "Minulla on loputon luotto häneen" 

– On myös ollut hienoa nähdä, miten Jannikan ja Aleksin tanssit ovat joka viikko koskettaneet ihmisiä syvästi. En suorastaan ole koskaan osannut ajatella, että sellaista voisi tapahtuakaan. Toisaalta, enpä ole tällaista tanssia ennen nähnytkään.

– Parisuhteessa on helppo alkaa nähdä kumppani kovin tuttuna, tavallisena ja itsestäänselvänä. Nämä viikot ovat olleet todellinen silmienavaaja! Vaikka olen aina tiennytkin Jannikan olevan se yksi ja ainoa, niin onhan tämä huikeaa saada tällainen annos oman vaimon upeutta päin pläsiä joka viikko! Huh huh!

Jannika B nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -finaalissa yhdessä tanssiparinsa Aleksi Seppäsen kanssa. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat