Toni Nieminen löysi vauhdilla uuden rakkaan: Ei tekemistä eron kanssa

Entinen mäkihyppääjä Toni Nieminen myöntää löytäneensä uuden seurustelukumppanin.

Entinen mäkihyppääjä, nykyinen ravivalmentaja Toni Nieminen yllätti lokakuun puolivälissä kertomalla hänen ja vaimo Veera Niemisen eroavan kymmenen avioliittovuoden jälkeen. Parilla on kaksi kouluikäistä tytärtä. Marraskuussa pari jätti yhdessä avioerohakemuksen Pirkanmaan käräjäoikeuteen ja he voivat hakea lopullista eroa ensi keväänä.

Ravivalmentajana toimiva Toni siirsi hevosensa marraskuussa Tampereen Teivon raviradalta vuokraamaansa ratatalliin ja marraskuun lopulla mies muutti pois parin Ylöjärven lähettyvillä sijaitsevasta asunnosta. Nyt entisen mäkikotkan elämässä puhaltavat jo uudet tuulet.

– Uusi suhde pitää paikkansa, mitä sitä kiertelemään. Tämä on suhteellisen tuore asia, mutta tuntuu hyvältä. Hetken aikaa olemme tunteneet, positiivistahan tämä on, Nieminen kertoo MTV.fille.

Nieminen ei halua puhua uudesta parisuhteestaan sen suuremmin. Hänen Johanna-rakkaansa ei kuitenkaan ole tuttu hevospiireistä.

– Johanna ei ole eron syy vaan pikemminkin seuraus. Hänellä ei ole mitään tekemistä eron kanssa, siihen Johanna ei ole vaikuttanut. Olemme tavanneet vasta eron jälkeen, Nieminen tähdentää.

Kaikessa rauhassa eteenpäin katsova Nieminen suhtautuu tulevaisuuteen maltilla.

– Hyvillä fiiliksillä katsotaan, että mitä tuleman pitää. Elämä jatkuu, hän myhäilee.

Niemisen uudesta rakkaasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

    Uusimmat