Toni Lähde ja Jenni Alexandrova eivät peittele lempeään sosiaalisessa mediassa – Diili-ohjelmasta tuttu mies läväytti nyt ensimmäisen yhteiskuvan julki

3:18
Jenni Alexandrova loisti punaisella matolla, katso haastattelu!

Radiojuontaja Jenni Alexandrova ja Toni Lähde poseeraavat onnellisuutta uhkuen yhteiskuvissa. 

Radiojuontaja Jenni Alexandrova, 40, myönsi huhtikuun lopussa suhdehuhut Diili-sarjasta tuttuun neuvonantajaan Toni Lähteeseen. Alexandrova ei kommentoinut kuitenkaan tuolloin asiaa enempää.

Vahvistuksen jälkeen kumpainenkin on jakanut yhteiskuvia Instagramissa. Lähde julkaisi sunnuntaina 23. toukokuuta vietetyn helluntain kunniaksi yhteiskuvan Instagram-tililleen.

Mustavalkoisissa otoksissa kaksikko hempeilee onnea uhkuen.

– Joku viisas on joskus todennut, että helluntai on ennen kaikkea leikin ja lemmen aikaa. Leikki ja lempi…mitä sitä muuta tarvitsee? Nyt on hyvä olla, Lähde kirjoittaa kuvaparinsa yhteyteen.

Voit selata kuvia sen oikealta. 

Alexandrova on vastannut viestiin sydänhymiöiden kera.

– Mun, radiojuontaja kirjoittaa.

Romantiikkaa hersyvät kuvat ovat keränneet myös muilta kommentteja.

– Näyttävä pari, Diilin voittanut Sointu Borg kirjoittaa.

– Ihanat te, sosiaalisessa mediassa kirjoitetaan.

Alexandrova asui vuosia avoliitossa radiojuontaja Jussi Heikelän kanssa, mutta he erosivat toissa syksynä. Alexandrovalla on poika aiemmasta liitostaan. Lähteen Instagram-tiedoista selviää, että hänellä on puolestaan kaksi lasta. 

Alexandrovaa on kuultu hänen uransa aikana radiossa, mutta hänet on nähty myös tv-ohjelmissa. Vuonna 2013 Alexandrova nähtiin The Voice of Finlandissa, jonka jälkeen hän on juontanut monia muitakin tv-ohjelmia. Nykyisin hän luotsaa Me naiset -radiokanavaa, oltuaan aiemmin Radio Aallon aamussa yhdessä Sami Kurosen sekä Jarkko Valteen kanssa. Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja