Mainos

Tommi Mäkiseltä suitsutusta Tänakille: Todella loistava

1:38

Toyotan Jari-Matti Latvalalla ja Esapekka Lapilla oli murheita perjantain erikoiskokeilla Argentiinan MM-rallissa, mutta suomalaiskuljettajien tallikaveri Ott Tänak oli huippuiskussa.

Videolla Jari-Matti Latvalan keskeytys perjantain toisella erikoiskokeella.

Virolaiskuljettaja revitteli kaikkiaan viisi pohja-aikaa ja pääsi 22,7 sekunnin johdossa yötauolle.

- Ottilla oli todella loistava päivä. Hän menetti aikaa päivän ensimmäisellä pätkällä spinnatessaan kapeassa paikassa, mutta sen jälkeen hän ajoi upeasti. Hän vaikuttaa olevan todella tyytyväinen autoon, ja uskonkin, että hän pystyy kontrolloimaan tilannetta, Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen kehui Tänakin otteita.

Latvala joutui keskeyttämään perjantain toisella erikoiskokeella, kun hänen autostaan hajosi etujousitus osumasta kiveen. Lappi puolestaan tuskaili rengasrikkojen kanssa ja putosi reilun minuutin päähän kärjestä perjantain pätkillä. Lappi jatkaa kisaa kahdeksannelta sijalta lauantaina.

- Se oli erittäin valitettavaa, mitä Jari-Matille tapahtui. Hän oli suorastaan lennossa ja olisi voinut taistella voitosta Ottin kanssa.

- Esapekka oli nopea aamulla, mutta sitten hänelle tuli rengasrikkoja. Hän otti ehkä hieman varovaisesti, mikä on luonnollista, kun ajaa ensimmäistä kertaa täällä. Jos hän jatkaa kehitystään, voimme saada täältä hyvät pisteet kahdella autolla, Mäkinen sanoi.

Argentiinan MM-ralli jatkuu lauantaina seitsemällä erikoiskokeella. Päivän ensimmäinen pätkä alkaa kello 14.23 Suomen aikaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.