Mainos

Tommi Mäkinen sadattelee Latvalan tilannetta: "Väärin Jari-Mattia kohtaan"

9:22

Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen on murheissaan Jari-Matti Latvalan tilanteesta. Latvalan kautta ovat kiusanneet tekniset ongelmat, ja hän on rallin MM-sarjassa 123 pisteellään neljännellä sijalla.

– Harmittaa muutama Jari-Matin tekninen asia. Ne ovat aivan täysin käsittämättömiä, ja kuinka ne ovat kohdistuneet yhteen kuskiin. Minun mielestäni se on jo huonoa tuuria ja väärin Jari-Mattia kohtaan. Hänellä olisi mahdollisuudet kamppailla jopa mestaruudesta. Ei mahda mitään – se on motorsporttia, Mäkinen niputtaa MTV Sportille.

Latvala on MM-sarjassa selkeästi edellä toista tähän saakka kaikki kisat ajanutta Toyota-kuskia Juho Hännistä, joka on MM-sarjassa seitsemäntenä 71 pisteellään.

– Jari-Matti on tehnyt hyvää, tasaista asiaa. Juhokin (Hänninen). Juholla on ehkä ollut niitä pikku mokia. Ne ovat huonontaneet hänen kokonaissuoritustaan, Mäkinen perkaa.

Hänninen kisaa vielä lokakuun lopussa Britannian MM-rallissa Walesissa, mutta Mäkinen vahvisti eilen, että hän ei aja MM-kauden päättävässä Australian osakilpailussa.

Australiassa Toyotaa kuljettavat vain Latvala ja Esapekka Lappi. Lappi on ohjastanut Toyotaa tällä kaudella toistaiseksi kuudessa MM-rallissa – parhaana saavutuksenaan Jyväskylän MM-rallin voitto.

– Esapekka on ollut uusi piristys kaikille. Ei pelkästään Esapekka, vaan myös Sunisen Teemu (M-Sportilla). Se on erittäin kiva nähdä, että Suomesta on tällainen uusi kaarti kasvamassa, Mäkinen sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.