Tommi Evilä paljasti suosikkinsa: Hän voittaa tähtitanssit

Tähtitanssien parketilla hurmannut Tommi Evilä paljasti suosikkinsa tanssikisan osalta. Mies on varma siitä, kenelle voittopysti tänä vuonna napsahtaa.

Tommi Evilä sai kokea Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman aikana tanssinhurman lisäksi esikoispoikansa syntymän. Evilä joutui jättämään tanssiparketit taakseen sunnuntaina 12. lokakuuta 2014 yhdessä tanssiopettaja Jutta Heleniuksen kanssa.

Tanssikisoja kotisohvalta käsin seuraavalla Tommilla on jo kisan puolivälissä selvä näkemys siitä, kuka tulee korjaamaan palkintopotin tänä vuonna tähtitanssien osalta.

– Kyllä se on Pete Parkkonen. Ihan kisan alussa Pete ja Katri tanssivat jiven. Se oli aivan h**vetin hyvä veto. Sitä katsoessa tuli itsellekin ihan älyttömän hieno fiilis. Siinä oli vain sitä jotain.

– Pete on ehkä vähän musta hevonen tässä hommassa. Hän tulee sieltä puskista, mutta olen varma, että Pete on loppukahinoissa ainoa miesedustaja näistä tähtioppilaista. Olen vahvasti sitä mieltä, että hän voittaa koko kisan, Tommi perustelee.

Tommin parina parketilla pyörähdellyt Jutta ei ole yhtä varma siitä, kenet tanssikauden päätteeksi tullaan voittajaksi kruunaamaan. Sen sijaan Jutta uskoo tietävänsä, ketkä tähtipareista tullaan näkemään kisan kärkikastissa.

– Kisan loppunelikossa ovat varmasti Anu ja Jani, Cristal ja Kia, Janna ja Matti sekä Pete ja Katri. Mutta kuka heistä voittaa, niin se jää nähtäväksi, Jutta toteaa.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat