Mainos

”Toivottavasti saan sinut hymyilemään” – poika kirjoitti suloisen kirjeen lompakkonsa hävittäneelle naiselle

Reipas poika päätti palauttaa löytämänsä lompakon takaisin oikealla omistajalleen hauskan kirjeen kera.

Lompakko aiheuttaa kadotessaan monenlaista harmia. Onneksi on kuitenkin olemassa rehellisiä ihmisiä, joiden avulla kadonneet tavarat voivat löytää tiensä perille. 

Näin kävi myös kalifornialaiselle Taylor Sloanille, joka hävitti lompakkonsa muuttoreissun yhteydessä viime kuun lopulla. Lompakko päätyi kuitenkin oikealle omistajalleen reippaan pikkupojan ansiosta.

–  Se oli yksinkertainen teko, joka lämmitti mieltäni. Olen iloinen huomiosta, lompakon takaisin saanut Sloan kertoo.

"Päätin, että haluan olla kiva sinulle" 

Lompakossa oli henkilöllisyystodistuksen lisäksi luottokortti ja noin 40 dollaria käteistä. Nainen epäilee, että pudotti lompakon todennäköisesti taskustaan istuessaan autoon.

Huomattuaan lompakon kadonneen, hän kuoletti nopeasti luottokorttinsa. Viikko tämän jälkeen hänen äitinsä kuitenkin soitti ja kertoi, että lompakko oli tiputettu heidän postilaatikkoonsa koskettavan kirjeen kera. Kirjeen oli kirjoittanut 10-vuotias poika nimeltä Nasim.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Näin kirjeeseen oli kirjoitettu: 

"Tervehdys neiti Sloan, minun nimeni on Nasim Lawrence ja olen 10-vuotias. Löysin lompakkosi tien varresta. Tiedän, miltä tuntuu hävittää jotakin, joten tästä johtuen halusin varmistaa, että lompakkosi pääsee varmasti perille. Toivottavasti saan sinut hymyilemään ja olet iloinen saadessasi rahasi ja korttisi takaisin. Olen iloinen, että juuri minä löysin lompakon, eikä kukaan paha ihminen, joka olisi varastanut rahat sinulta. Tunnut erittäin mukavalta ihmiseltä, joka tekee mukavia asioita toisille. Joten päätin, että haluan olla kiva myös sinulle. Lisäksi se on rehellistä.

Terveisin Nasim"

– Olin innoissani ja otettu asiasta. Tämä oli niin suloinen teko, Sloan kertoo.

Kirjeestä yllättynyt nainen kertookin kirjoittaneensa pojalle kirjeen, sekä lähettäneensä hänelle setelin ja karkkipussin kiitokseksi teostaan. Hän oli tapauksen jälkeen yhteydessä myös pojan äitiin.

Sloan päätti jakaa kuvan kirjeestä ja lompakosta myös Facebookissa, jotta kaikki saisivat tietää tämän pojan epäitsekkäästä teosta.

Mitä on ystävyys? Suomalaislapset kertovat videolla:

2:20

Lähde: ABCNews

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.