Toivottavasti et unohtanut näitä asioita kuumaan autoosi – "Ei ihan mikään mun lempituoksu"

Lämpömittari löi tappiin hetkessä – näin käy eri tuotteille kuumassa autossa 4:25
Testasimme, mitä autoon unohdetuille tavaroille tapahtuu helteellä. Artikkelin perästä löydät toisen vastaavan kokeen.

Autossa ei kannata näillä helteillä säilyttää mitään ylimääräistä. Katso tämän artikkelin videoilta, miten eri tavaroille ja elintarvikkeille tapahtuu pätsiksi muuttuvassa autossa.

Hellesäällä lämpötila auton sisällä kasvaa nopeasti erittäin tukalaksi. Sen lisäksi, että kuuma auto on hengenvaarallinen paikka niin ihmisille kuin lemmikeille, on syytä olla tarkkana, vaikka autoon ei eläviä olentoja jäisikään.

Olemme kertoneet aiemmin, kuinka esimerkiksi läpinäkyvä vesipullo voi pahimmassa tapauksessa toimia suurennuslasin tavoin ja johtaa aurinkoisella säällä jopa tulipaloon autoon sisällä. 

Artikkelin yläpuolella toimittaja istahtaa paahteiseen Ford Fiestaan, johon on tarkoituksella jätetty erilaisia elintarvikkeita. Video on pari vuotta sitten tekemästämme kokeesta.

– Ei ole ihan mikään mun lempituoksu, pakko myöntää, toimittaja Jere Silfsten sanoo tutkittuaan yhtä autoon jätettyä tuotetta.

MTV Uutiset Live testasi myös viime kesänä suorassa lähetyksessä, millainen on kuumaan autoon jätettyjen tavaroiden kohtalo. Autoon jätettiin omena, kumiankka, suklaata, huulipuna, lääkkeitä, vesipullo ja leipä eväsrasiassa. Katso alla olevalta videolta, miten niille kävi.

Miten käy huulipunalle ja lääkkeille kuumassa autossa? Testaamme suorassa lähetyksessä, mitä tapahtuu autoon unohdetuille tavaroille 4:44
KATSO MYÖS: MTV Uutiset Live testasi viime kesänä suorassa lähetyksessä, miten autoon unohdetuille tavaroille käy helteellä.

Lue myös:

    Uusimmat