Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin satumaisista häistä kymmenen vuotta – hovi julkaisi rakkautta henkivät potretit parista

Kruununprinsessa Victoriasta ja prinssi Danielista on julkaistu uusia rakkaudentäyteisiä kuvia aivan pariskunnan 10. hääpäivän alla.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria sai vihdoin pitkän odotuksen jälkeen prinssinsä 19. kesäkuuta 2010, kun hän avioitui pitkäaikaisen rakkautensa Daniel Westlingin kanssa.

Suhteen alku ei ollut helppo, sillä sekä kuningaspari että kansa pitivät alkuun kuntosaliyrittäjänä työskennellyttä Danielia liian tavallisena tulevan kuningattaren puolisoksi.

Daniel on kuitenkin kymmenen vuoden aikana lunastanut paikkansa kuninkaallisessa perheessä ja Vickanin rinnalla. Hovi julkaisikin tällä viikolla aivan hääpäivän alla tuoreita, rakkaudentäyteisiä potretteja pariskunnasta.

Kuvat ovat valokuvaaja Elisabeth Tollin käsialaa ja ne on otettu Kustaa III:n paviljongissa Solnassa lähellä Tukholmaa. Hovin sivuilla kerrotaan, että kyseessä on yksi Ruotsin kuninkaallisista linnoista, joka on valmistunut jo vuonna 1787.

Arkkitehti Olof Tempelmanin suunnittelema linna on tyyliltään kustavilaista uusklassismia ja sen sisustus on puolestaan täynnä roomalaisen antiikin vivahteita.

Svensk Damtidning paljastaa, että kruununprinsessaparin hääpäivää vietetään Sollidenin linnassa Öölannissa. Tällä kertaa luvassa ei ole varsinaisen hääpäivän kaltaista kansanjuhlaa, sillä parin kerrotaan tahtovan kunnioittaa sitä, että koronaviruspandemian vuoksi monet ovat joutuneet perumaan muun muassa häitään.

Paikalla juhlistamassa ovat lehden tietojen mukaan kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia. Lehden mukaan kuningasperhe juhlii hääpäivää ulkona koronavirukseen liittyvien turvallisuusohjeistusten vuoksi. Kuningasparin häistä tulee samalla päivämäärällä kuluneeksi 44 vuotta.

Mukana juhlahumussa lienevät myös kruununprinssiparin kaksi lasta: 8-vuotias prinsessa Estelle ja 4-vuotias prinssi Oscar.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja