Toinen Salkkareiden riitapukareista selviää dramaattisesta tappelusta lievin vammoin – sitten tarjolla on musertavia uutisia

4:12
Ismo saa kuulla musertavia uutisia

Ismon omaiset saavat kuulla lääkäriltä helpottavia uutisia keskiviikon Salkkarit-jaksossa. Ismo itse puolestaan saa hetkeä myöhemmin kuulla jotain musertavaa.

Rajut käänteet Salatut elämät -sarjassa jatkuvat myös keskiviikon jaksossa, kun kihlajaisissa käsirysyyn ajautuneet Ismo ja Lasse makaavat verisinä maassa ja paikalle kutsutaan ambulanssi. 

Sekä Sieviset että Laitelat ovat suunniltaan huolesta ja siirtyvät sairaalaan odottamaan tietoa läheistensä voinnista. Jiri paljastaa tappelun syyn kaikille, ja Jutta joutuu tunnustamaan Kallelle ja Ressulle, mitä hääpäivänä tarkalleen ottaen tapahtui.

Poikiensa onneksi osoittautuu, että Ismo on selvinnyt tärskystä selvästi lievemmillä vammoilla kuin Lasse, joka on hengenvaarassa. 

Kun Kalle ja Ressu poistuvat, hiipii Jutta kaikessa hiljaisuudessa Ismon huoneeseen. Ismo saakin lopulta kuulla musertavia uutisia. Kuinka tilanne etenee? Se selviää yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv.fi:ssä! Viikon jaksot ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja