Toinen nainen nauroi miehen vitseille – vaimo ymmärsi jotakin liitostaan: "Näin aviomieheni heräävän eloon..."

Heather ymmärsi unohtaneensa jotakin tärkeää, kun joku muu nauroi hänen aviomiehensä vitseille.

Vasta katsellessaan aviomiestään toisen naisen seurassa Heather Thompson Day tajusi menettäneensä jotain: hän ei enää arvostanut miestään samalla tavalla kuin suhteen alussa, kertoo Love What Matters.

– Olin lakannut nauramasta mieheni vitseille. Kun olin 22, hän oli hauskin mies maan päällä. Poskiini sattui aina, kun vain olin hänen kanssaan, Heather kuvailee Instagramissa.

– En ole aivan varma, koska hänen vitsinsä lakkasivat olemasta parasta viihdettä, mutta jossain vaiheessa, likaisten pyykkien ja tiskipinojen välissä, aviomieheni vitseistä tuli vähemmän hauskoja.

Siskon reaktio avasi silmät

Kun miehen sisko tuli käymään, Heather ymmärsi suhtautuvansa mieheensä eri tavalla kuin ennen.

– Jokaisen vitsin, jonka mieheni heitti, sisko otti vastaan innokkaasti. Mieheni näytti elävän. Hänen silmänsä olivat suuret ja suu jatkuvassa hymyssä. Tuntikausia katsoin, miten hän otti esiin vanhan hupiaktinsa, jonka minä olen tehnyt tarpeettomaksi, Heather kuvaa.

Miehen vitsit olivat edelleen hauskoja, mutta...

Katsoessaan miehensä iloa sisaren edessä Heather tajusi kaksi asiaa: miehen vitsit olivat edelleen hauskoja, mutta Heather itse on muuttunut.

– Miksi teemme tätä? En voi olla maailman ainoa nainen, jonka niska nyrjähtää sen vuoksi, miten kovaa pyörittelen silmiäni aviomiehelleni? Minun pitäisi olla hänen suurin faninsa, mutta olinkin tehnyt lopun hänen komediakiertueestaan. Näin aviomieheni heräävän eloon toisen naisen arvostaessa häntä, Heather kuvaa.

Hän olikin hyvin onnellinen, että vitseille nauramassa oli nimenomaan miehen sisko. 

Heather miehineen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Aion yrittää nähdä hänet 22-vuotiaan silmien läpi"

Heather myöntää, että jos mies itse ei nauraisi hänen vitsilleen, hän olisi harmissaan. Siksi Heather onkin päättänyt muuttaa toimintatapojaan.

– Tänään aion muistuttaa itseäni siitä, että tekisin mieheni olon miehekkääksi. Aion yrittää nähdä hänet 22-vuotiaan silmien läpi, Heather sanoo.

Hän on päättänyt keskittyä siihen, mitä mies tekee oikein sen sijaan, että pyörittelisi silmiään mahdollisille epäkohdille.

– Ja hitto vie, aion yrittää nauraa hänen vitseilleen. Aion ostaa eturivin lipun ja antaa hänen esittää vanhan vitsirutiininsa minulle. Aviomiehesi on hauska. Älä unohda huomioida häntä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja