Todellista edelläkäyntiä – Meghan Markle sai ensimmäisen kuninkaallisen lahjansa Suomesta

Meghan Marklen ensimmäinen kuninkaallinen lahja oli suomalainen esiliina.

Kensingtonin palatsi paljasti 17. tammikuuta, että prinssi Harryn kihlattu Meghan Markle sai ensimmäisen kuninkaallisen lahjansa Suomesta. Lahja oli esiliina, jonka prinssi William otti vastaan Marklen puolesta vieraillessaan Suomessa marraskuun 2017 lopussa. 

Marklen tiedetään olevan innokas ruuanlaittaja. Harry ja Markle paljastivat ensimmäisessä yhteisessä haastattelussaan kihlauksensa jälkeen, että prinssi jopa kosi rakastaan kanan paistamisen lomassa. 

– Se oli mukava ilta, ja mitä olimmekaan tekemässä? Vain paistamassa kanaa... yrittämässä paistaa kanaa, ja se oli vain aivan ihana yllätys. Se oli niin suloista, luonnollista ja romanttista. Hän polvistui eteeni, Markle kertoi kihlauksen jälkeen. 

Prinssi Harry ja Markle saavat toisensa 19. toukokuuta 2018 St. Georgen kappelissa Windsorin linnassa. 

Kuninkaallisille lapsillekin riittää lahjoja

Kuninkaallisia lapsia muistettiin myös lahjoilla vuonna 2017. Viime viikolla hovi julkaisi tiedon, jonka mukaan prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen lapset prinssi George ja prinsessa Charlotte saivat jopa 90 kuninkaallista lahjaa. Prinssi William sai Suomen vierailultaan kotiin viemisiksi Marklen lahjan lisäksi myös kaksi keppihevosta pienille lapsilleen. 

Hovin tiedottajan mukaan jotkin kuninkaallisista lahjoista viedään lahjansaajan kotiin ja jotkut varastoidaan.

– Joissakin tapauksissa joitakin tavaroita saatetaan lahjoittaa eri järjestöille, jotka voivat tehdä niillä jotakin hyvää. Heidän korkeutensa ovat äärimmäisen kiitollisia ihmisten lämmöstä ja anteliaisuudesta, joka ulottuu heidän lapsiinsa asti.

Lähde: Hello!

Lue myös:

    Uusimmat