Mainos

TMZ julkaisi videon Floridan lentokenttäiskusta: Tekijä kävelee rennosti ja vetää housuistaan aseen

Yhdysvaltalaismedia TMZ on julkaissut videon Fort Lauderdalen lentokentällä Floridassa perjantaina tapahtuneesta iskusta. Videolla mies kävelee rennosti matkustajien joukossa matkatavara-alueella ja vetää yllättäen aseen housujensa vyötäröstä.

TMZ kertoo julkaisevansa haltuunsa saamasta videosta vain ensimmäisiin laukauksiin johtavat sekunnit ja syntyvän paniikin.

Miehen kädessä TMZ:n mukaan 9-millinen käsiase.

Teosta syytetyn 26-vuotiaan Esteban Santiagoa on määrä saapua oikeuden eteen ensi kertaa tänään maanantaina. Hän sai eilen syytteet muun muassa aserikoksista ja väkivallanteosta lentokentällä. Jos hänet todetaan syylliseksi, hän voi saada kuolemantuomion tai elinkautisen vankeusrangaistuksen. 

Santiagon epäillään tappaneen viisi ihmistä Fort Lauderdalen lentokentällä matkatavara-aulassa perjantaina. Viranomaisten mukaan terrorismin mahdollisuutta ei voida sulkea pois.

Santiagon perheen mukaan Santiagolla on mielenterveysongelmia. Santiago palveli Yhdysvaltojen kansalliskaartissa, kunnes hänet vapautettiin palveluksesta heikon suoriutumisen vuoksi viime vuonna.

Perheenjäsenten mukaan palvelusaika oli vaikuttanut Santiagoon vahvasti. Erityisen traumaattista Santiagolle oli hänen perheensä mukaan ollut vuonna 2011 päättynyt komennus Irakiin.

Eri lähteiden mukaan Santiagolla oli ollut vihanhallintaongelmia ja hän oli kertonut kuulevansa ääniä. 


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.