Tiukka taisto tauennut: Nokian KrP voitti salibandyn SM-pronssia

Nokian KrP voitti salibandyn miesten SM-pronssia, kun se kukisti maanantaina F-liigan pronssiottelussa Turun Palloseuran maalein 5–3.

Mikko Laakso viimeisteli Nokian 2–2-tasoituksen avauserän loppupuolella ja ruokki Vili Liposen 3–3-tasoituksen toisen erän lopussa. Päätöserän puolivälin jälkeen Laakso vei joukkueensa 4–3-johtoon, ja Joona Rantala (2+0) viimeisteli loppulukemat tyhjään maaliin.

– TPS:lle iso kunnioitus, haaste oli iso ja tuntui että oltiin tänään melkein 60 minuuttia vastaanottajina. On kuitenkin opittu kauden mittaan nousemaan näistä kanveesihetkistä ja jopa voittoihin saakka, Nokian valmentaja Jarmo Härmä kertoi Ruudun haastattelussa.

Nokialaisille mitali on liigahistorian toinen. Kolme vuotta sittenkin joukkue saavutti pronssia.